Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentka MYSZA

piję wino, ktoś jeszcze?

Polecane posty

Czemu nigdzie nie idziesz? :( Kurczę, tyle młodziutkich dziewcząt nie ma gdzie iść na Sylwestra... Co to się porobiło?

To poznaj kogoś przed Sylwestrem ! Albo wyskocz gdzieś z koleżankami , może one Cię z kimś poznają.

Gość otwieram wino ze swoją
dziewczyną :classic_cool:

{ kochamy na zabój a Oni co se robią? Jaja normalnie z nas! } I vice versa. Więc nie uogólniajmy.

{ a facetami sie nie przejmuj. oni już tak są skonstruowani, że komplikują zycie } Wy za to upraszczacie odchodząc do innych i tak można w kółko.. tylko po co ?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
No bo teraz my-faceci nie wychodzimy z inicjatywą.Bo i po co?Chciałyście równouprawnienia,to macie.Czasy się zmieniły.

Myrevinie będę upraszczała, mam dziś urodziny więc mogę se a co! I nie chcę życzeń, i tak mi się nie spełniają dementia nie chcę nikogo poznać;/ pół dupy wyciągaj korka byle czym:D Preety co Ty pijesz? Facetami się przejmuję, tzn w tym sensie - jednym eeeeeeee tu nie chodzi o inicjatywę

{ a za mną siódme niebo... } Mam nadzieję że jednak mimo trochę innego wieku to jeszcze prze de mną . :P { Myrevinie będę upraszczała, } Ależ.. ja nie zamierzam ci bronić.. na prawdę. Nawet ja nie masz urodzin to wolno ci upraszczać.

ja ostatnio jak bylam spragniona otworzylam wino nozem w taki sposob, ze poharatalam caly korek, ktory w kawalkach wpadl do wina.pilam wino z fusami korkowymi. ale mialam taka ochote sie upic,ze te farfocle to byl pikuś :D

Ja nie umiem korkociągiem i wiecie co robię? biorę taką dużą drewnianą łyżkę z kuchni i wpycham korek, lepsze od śrubokrętu bo się nie kruszy:) patent z kafeterii:) moje białe półsłodkie hiszpańskie, ale starczy mi tylko na jakieś 2 kieliszki:(

pieprzona kafeteria, nawet Ona dziś zawodzi... Jaśmineczko kochana dziękuję! Choć nie wierzę w tej chwili w nic Mało pijecie, mi się wino skończyło, mam jeszcze trochę szampana - Cin Cin na szczęście...