Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhh

jakie slowa Was ostatnio najbardziej zabolaly

Polecane posty

Gość Zakopianka
ty pizdo spierdalaj ( od narzeczonego) nigdy jak jest zły to sie w ogóle nie kontroluje nie wiem co z nim zrobic

Ja po wczorajszej wojnie na kafe, polozylam się dopiero o 2:30 więc wstalam dzis okolo 10 .... :P pies mnie obudzil :O

Gość mnie zablolo tak
1) godzina 10:10, lekarz przyjmuje do 10:30 rejstruje sie i slysze : SPOZNILA SIE PANI... Mowie ze do 10,30 przyjmuje przeciez... slysze WYSZEDL WCZESNIEJ>>> jak ja bym tak pracowala to by mnie dawno zwolnili !! 2)ze jestem zmora, i rzadze swoim chlopakiem:| W rzeczywistosci ma luz, jak malo kto, ale ktos kto nie przebywa z nami 24h nie wie jak to szystko wyglada... Wiec, po co kmentowac, jak sie nie zna sytuacji, bardzo mnie to wkurza:| 3)ze sie za szybko denerwuje... a co to kogo obchodzi:) moje nerwy:)

Gość iksinska
dobrze ze ktoś poruszył ten temat,bo wlaśnie wczoraj obraziłam sie na męża-powiedział w żartach ,jak byliśmy u przyjaciół,że jak teraz by sie żenił,wziąłby sobie 10 lat młodszą kobietę.Oczywiście wysłuchał potem masę wykładów i przepraszał mnie za zarty,ale ja czuje się zraniona.

Gość a jaka wojna byla na kafe

Gość w wigilie
słowa mojego mężczyzny jesli nie widzisz jeszcze gwiazdki to chyba by Cie trza trzasnąc w łeb to je zobaczysz to był żart

Gość iksinska
no to rzeczywiście mile były slowa twojego mężczyzny!!!!!!!

Gość Przestańcie się tak podniecać
klacze :o

Gość no szybciej kochanie
ruszaj szybciej tą pupką?>co nie potrafisz??

Gość candywoman
was naprawdę tak bolą słowa wypowiedziane w żartach przez waszych mężów/narzeczonych/chłopaków? to ja powinnam cały czas chodzić obrażona na mojego chłopaka dobrze, że mamy podobne poczucie humoru

Gość mam dziewczynę