Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_netkaaaaaaaa

nie umiem sie malowac

Polecane posty

Gość lu_netkaaaaaaaa

probuje niby, ale zawsze wydaje mi sie, ze mam maske... kupilam sobie podklad w musie z wibo z rossmana, ten sam numer, a kolor jakby inny, na to daje troche pudru prasowanego, blyszczyk, czasem oczy przejade kredka... kurcze na ulicy tyle pieknie, niewidocznie pomalowanych dziewczyn... oczywiscie oproocz tych solarek a'la doda... tak chcialabym ladnie wygldac... zagladam czasem na rozne stroony z :kursem"make upu , ale i tak to nic nie daje... cieni do powik nie uzywalam nigdy...

Ja tez nie, i do 40 dobijam ;-) Nie maluj sie- po co ci to???

... ale próbowalam tak ze 20 lat temu :-P Nie mam twarzy do czegos takiego :-O

Gość lu_netkaaaaaaaa
mam fotki ale na kafe nie dam ;p

Gość lu_netkaaaaaaaa
oki ;p a skad ejstes hehhe zebys sie nie okazala kumpela z liceum, chociaz czemu nie ;p

Gość lu_netkaaaaaaaa
mi nie chodzi o te powieki nawet, tylko zeby twarz wytzrymala chocby przez 4-5h w ladnej formie

moge ci polecic krem nivea visage young z podkladem i na to lekki puder albo fluid rozswietlajacy z lirene nr104 jest ładny...jaka masz karnacje i jaki kolor oczu?

Gość lu_netkaaaaaaaa
kiedys mialam raczej ciemniejsza karnacje, teraz blada, zmeczoną... oczy brazow2e i wlosy, kupilam ten podklad w musie z rossmana za 11zl, kurde myslalam, ze bedzie ok, poprzedni byl ladnejszy, moze ktos numerki na opakowaniu poprzeklajal wrrrrrrrr

do brazowych oczu to zielone błekitne fioletowe i pistacjowe oczy...ale co w tym musie jest nie tak?

Gość lu_netkaaaaaaaa
no kolor... wydawal sie byc ok, ale jest troche "sztuczny"... przez co mam amske na twazry,, :(

Gość lu_netkaaaaaaaa
madziulaka daj maila

Gość lu_netkaaaaaaaa
na dodatek te blizny po opryszczce... kurde jak wygladac inaczej... :) przesylam fotke :)

Aleksandrowa - widze młodziutka jestes wiec nie pakuj sie jeszcze w powazne podkłady czy pudry..mozesz uzywac tego kremu nivea visage young z podkladem wygładza on ładnie skore tylko na wieksze imprezy mozesz uzyc pudru rozswietlajacego.oczy masz niebieskie wiec kolorki dla ciebie to roz brazy beze i złoto do tego tusz wydluzajacy rzesy i ładny błyszczyk :)

wg mnie to zly podklad wybralas..te kosmetyki z wibo chyba nie sa najlpesze,jeszcze za taka cene..wiec moze dlatego masz maske na twarzy?? polecam cos z revlona a z tanszych np rimmel poza tym jesli masz jakies pytania to pisz...dla mnie makijaz to podstwa od kilku dobrych lat wiec co nie co o tym wiem:)

Gość lu_netkaaaaaaaa
moze dam ta fotke tutaj... wiem, ze te kosmetyki sa tanie, ale drozszych boje sie kupowac,ze nie trafie z kolorem, a poza tym, nie za bardzo mnie stac :O

lu_netkaaaaaaaa po pierwsze to trzeba zakupic korektor - zawsze sie przyda na niedoskonałosci :) ten mus mi sie tez wydaje za ciezki dla ciebie...masz duze ładne oczy wiec eleganco mozna je pomalowac odwaznym granatem fioletem czy błekitem + tusz wydluzajacy rzesy + moze leciutki rozyk na kosci policzkowe + ładny błyszczyk :)

ale taki podklad z rimmela kosztuje ok 25 zl a wystarczy spokojnie na minimum 3 misieace:) a co do koloru do musisz dobrac w drogerii, lepiej odrobine jasniejszy niz ciemniejszy(zawsze mozesz przypudrowac a z ciemniejszym juz nic nie zrobisz:/ )

z tanszyc to liren (okolo 16zl) a puder i inne duperele sa tanie a dobre z Sensique ale one sa tylko w sklepach Natura

Gość lu_netkaaaaaaaa
madziutka no wlasnie aj mam duzo niedoskonalosci ;p szczegolnie, jak po wielkiem opryszczce zostaly mi 2 blizny i nnie chca zejsc... a ten korektor jaki? kurde jakbym chciala zeby ktos sposzedl ze mna do sklepu, kupic co tzreba i nauczycl malowac ;p

Gość lu_netkaaaaaaaa
mam sensiquee, ale zlikwidowali nature w poznaniu wrrrrrrrrrrr