Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam

przyjaciółki i przyjaciele

Polecane posty

Gość pytanie mam

chodzi mi o fałszywych ludzi jak często się z nimi spotykacie ?

Gość byłam pod czarnym nickiem
ja chyba głownie na takich trafiam

Gość po jedenastu latach
przyjaźni dowiedziałam się wreszcie, kto mi zawsze obrabiałó dupę. Z całej paczi pozostało mi czworo przyjaciół. Reszta to śmiecie:O

Gość wy chyba na wyrost
nazywacie innych przyjaciolmi. Lepiej uzywac okreslen: najlepszy kumpel, swietna kolezanka, ziomale, etc. Prawdziwy przyjaciel to prawdziwa rzadkosc :)

skąd ja to znam jak moja "przyjaciółeczka" na studiach pomożesz szmacie i nie powie dziękuję tylko też dupę za plecami obrobi zwymyśla na czyjś temat takie rzeczy ,że cho cho

nie tylko ty, ja też tak mam nawet teraz, przed świętami \"przyjaciółka\" wbiła mi przysłowiowy nóż w plecy:(

tylko w ciężkich chwilach można poznać kto naprawdę jest przyjacielem a komu zwyczajnie zależy na zniszczeniu nas... moje zdanie... mam przyjaciółkę która nigdy mnie nie zawiodła miałam przyjaciela który zrujnował mi życie i odszedł bo tak było mu wygodniej...

omijam takich ludzi łukiem szeeerokim. a jak już takowych spotkam to miła nie jestm :]

:( ktoś ma rację mówiąc prawdziwy przyjaciel to rzadkość

na kazdym kroku. Nie ma juz ludzi uczciwych i dobrych, a ja sa to wszystko robia tak zeby bylo jak najwiecej profitow dla nich. coz w mojej pracy sa same takie pajace i jedna dobra rada! robic tak by sie nie uzalezniac od kogos.... jak cos nawet potrzebuje, rady pomocy, pierdole:) i wole zrobic sam mimo ze duzo czasu to kosztuje ale przynajmniej jakis frajer nic pozniej nie chce w zamian!

Gość znałam taką jedną
tylko nie rozumiem jak komuś może niszczenie nas sprawiać radość przecież to chore też tak trafiłam współlokatorka potem od kilku jej znajomych dowiedziałam się ,że ona jest o mnie strasznie zazdrosna

Gość mnie zablolo tak
ja chyba caly czas:(

prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie mądre przysłowie niestety ja o słuszności tych słów przekonałam się osobiście i na dzień dzisiejszy jestem sama :(

Gość po jedenastu latach
Mój kolega twierdzi, że to zabawne jak puści w obieg kilka plotek. Niech go diabli wezmą:O

Gość mnie zablolo tak
ja jestem wlasnie taka uczciwa.. i chyba ani razu dobrze nie wyszlam, na tym ze komus pomoglam etc. Ludzie sa teraz tak orkopni, wydaje sie, ze nie nadaje sie do tego swiata:(

Gość mnie zablolo tak
wiec..ja obecnie tez nie mam ani przyjaciolki, ani przyjaciela:)

Gość znałam taką jedną
a jeszcze coś potem się okazało ,że ta laska mieszała równo pomiędzy ludźmi nadawała na zmianę raz na jedną potem na drugą i tak pomiędzy znajomymi nie wiem po co jej to było potem musiała byc pewnie niezła jazda jak się wydało ;)

Przyjaciele to juz rzadkosc...niestety :( Pojawia sie chlopak/dziewczyna ....i \"przyjazn\" sie konczy. Odchodza wtedy gdy ich potrzebujemy najbardziej.Ja juz przyjaciol nie mam.Sa dobre kolezanki i juz.Nikomu nie ufam tak,aby sie wygadac z WSZYSTKIEGO co mnie dręczy.Coż.....zycie.Nawet teraz mojej bylej przyjaciolce szkoda 20 gr na smsa.....

Gość znałam taką jedną
no ja pierd.... a z tym mówieniem co cię dręczy to chyba coś jest bo inni mają radochę jak się nam noga powinie

Ja jestem teraz odcieta od swiata...W plusie nie mam nic na koncie,a w heyah wczoraj doladowalam za 5 dych i mi zablkowali ! Bo tak robia jak sie ma dluogo numer.I teraz musze do nich pisac,dzwonic,wysylac formularze i jeszcze huj wie co :O A moja pseudo przyjaciolka nie napisala do mnie ani jednego smsa na plusa(bo heyah jest zablokowana kompletnie,ze nie da sie na nia dzwonic,ani nic).Dzisiaj prosilam,zeby mi kupila nowy numer,bo mieszkam w malej wiosce i tu nawet starteru nie ma :O Ale ona oczywiscie ma mnie w dupie... Mily prezent na swieta prawda

Gość znałam taką jedną
lepiej ,że teraz wyszło szydło z worka niż np. za rok czy dwa jakby jeszcze ci jakieś świństwo zrobiła

Tez racja.Zmienila sie nie do poznania naprawde.To przykre.Kiedys bylysmy najlepszymi przyjaciolkami w klasie....Tylko my bylysmy takimi prawdziwymi przyjaciolkami,od serca...moglysmy pogadac o wszystkim,spotykalysmy sie nawet o 23 gdy bylo ciemno jak w dupie.A teraz.....szkoda gadac :O Chodzi z jakims gowniarzem mlodszym od nas i chyba nawet nie pamieta o moim istnieniu-dopoki nie ma jakiegos interesu :O

Gość znałam taką jedną
spoko ja bym taką olała od razu ;)

W tym problem,ze ja nie mam serca do tego...Nie jestem taka suka,zeby jej nie pomoc gdy tego potrzebuje...Zawsze z nia pogadam.....

Gość nope
Ja pierdzielę, wam to wszystkim jest żle. Faceci to świnie, kobiety to suki, na przyjaciół nie możecie liczyć, jest wam ciężko, jesteście samotne... same narzekania. Taki jest świat i takie jest życie. Czy to tak ciężko jest pojąć ? Drążenie tych samych cyklicznych tematów. Liczcie na siebie i głowa do góry !

Gość byłam kiedyś inna
jedna z moich koleżanek ostatnio próbowała(bezskutecznie) dać mi do zrozumienia ,że jestem gorsza od niej ;) tylko ma problem bo się wcale taka nie czuje

Gość byłam kiedyś inna
to,że się liczy na siebie tylko na siebie to fakt ale jak poznać w miarę szybko złych ludzi

Gość też chciałabym się poznać
na takich ludziach no nie wszyscy tacy są to prawda