Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calonoalos

Kogo lubice na kafe a kogo nie?

Polecane posty

na pewno coś na dysku masz, nie wykręcaj się:classic_cool: PS ile ty w ogóle masz lat? żeby mnie prokurator nie ścigał czasem:o

nie ma i prawdziwych nie będzie już prędzej dam na naszą klasę:o jak mnie znajdziesz na n-k to dodam jeszcze dziś:classic_cool:🖐️

Ostatnio jam mialam formata to wszystko po-szło! 😠 bo byl wirus i szwagier kopał pazurami w kompie jak zwykle:P :D

formatem się gimnazjaliści tłumaczą:O to Ci nie powiem jak mam na imię:classic_cool:

Bejbe --> u mnie to samo :O padł dysk twardy i nara :O Nie mam nic :O W dodatku facet wziął dysk do siebie a mi dal jakiś zamienny ... mam 6 GB pamięci :O

Pedruś nie bądz takiii. Ale obiecuje ze jak bede miala na dysku jakąś fote to ją ukradkiem ciepne:P a jesli chodzi o imie.. to ja Ci zdradze moje i Ty mi Twoje? Co..?🌻

Gość przerwa miedzy palcami
ja tez chce zobaczyc zdjecia Delicious_ pedrop hakerze jak to zrobic ?

Mi nikt nie powiedzial i sama wymyśliłam jak to zrobic;) przeczytaj cały temat to może szare komórki sie otworzą:D

najpierw trzeba wejść na profil osoby xxx której to profil łatwo znaleźć używając forumowej wyszukiwarki a potem po nitce do kłębka :D

>>a jesli chodzi o imie.. to ja Ci zdradze moje i Ty mi Twoje? Co..? ale ty masz pewnie jakieś oklepane, nie to co ja:classic_cool:

Delicious_----> jak myślisz.. jak pedruś ma na imię? Podobno tez na P i dosyc "rzadkie" :D i debilne podobno..:D ale ja tam w to nie wierze;)