Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldfhhfhyuter

co byście pomyslały o takim prezencie??

Polecane posty

Gość ldfhhfhyuter

Jestem szczupła, dostałam w ferworze prezentów...MAJTKI WYSZCZUPLAJĄCE... Nie wiem czy ktoś poleciał schematem i wszystkie młode kobiety w rodzinie dostały taki prezent, jest możliwe - bo tak bywa w rodzinie mojego męża... może np babcia która nie do końca weidziała jaka to bielizna jest?? Ogólnie w rodzinie Nas jest 3 młode kobiety - 2 szczupłe a jedna bardziej okrągła i myslę że w każdym przypadku to była pomyłka... takich prezentów sie nie robi... chyba że ktoś nie wiedział za bardzo co kupuje - ale wtedy po co??

jeśli jesteś szczupła i teraz Ci sie nie przydadzą to schowaj głęboko do szafy:D kiedyś wyciągniesz i będziesz miała jak znalazł;)

Gość ldfhhfhyuter
ale to troche takie obciachowe... dac komuś taki prezent... przestrzegam!!!

Gość ldfhhfhyuter
tak wzięłam - ale ostrzegam innych przed dawaniem takich prezentów!!! Nawet sa ładne - koronka w kształcie stringów a reszta- ta korygujaca- to elastyczne coś jednolite - jasny róż... tylko po co??

A od kogo dostałaś te majtki? Co innego dostać je od babci, która uznała, że są ciepłe, a co innego od faceta.

Gość ldfhhfhyuter
nie wiem tego... napewneo od kogoś z rodziny mojego męża i napeweno nie od niego...

Gość edyśśśśśśśśśśśśśś
hehehe no cóż... ejdni kupują skarpetki, inni majteczki xD A, że wyszczuplające... każdemu może się zdarzyć.. Myślę, że osoba, która ją kupowała mogła nie wiedzieć, że to są majteczki WYSZCZUPAJĄCE;)