Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Exotic

Kupię sukienkę ślubną

Polecane posty

Gość Exotic

Kupie suknie ślubną rozmair 40 / wzrost 172 plus 5 cm obcas (okolo) biust 80 C. nie lubie sukienek w stylu rybka czy tam płetwonurek szukjam czegos oryginalnego, okazalego ale z klasą bez zbednych udziwnien typu falbaNA NA falbanie ;) czekam na propozycje. najlepiej z okolic lodzkiego. nektarynka87@o2.pl

mam suknie firmy Herm's 38 z mozliwoscia regulacji na wzrost178 jednoczesciowa o prostym kroju kolor ecre.moge wyslac fotki na e-mail.jesli jestes zainteresowana.pozdrawiam.

Gość
Ja mam suknie na podobne wymiary, ale w Żywcu to łódzkie nieco daleko :( Powodzenia w kupnie tej jedynej :)

Gość
Gdybyś jednak bywała w okolicach Żywca to zapraszam :)

Gość Exotic
poprosze o fotki na email ;) mam auto to nie problem jesli to w lodzkiem. nektarynka87@o2.pl

Gość kocianka
ja proponuję Ci taką suknię : http://picasaweb.google.com/malgorzata.podraza/Suknia jest klasyczna, z pozoru skromna, ale koronka pięknie się mieni i robi suknię bardzo elegancką. suknia była szyta na 176cm jest długa, buty miałam na płaskim obcasie, rozmiar trudno powiedzieć, dlatego podam wymiary: biust 90 pas 72 biodra 101 cena 1500zł - do negocjacji

Dziekje dziewczynnki ale nic w moim stylu ;) mialkyscie sliczne sukieneczki ale nic nie przemawia ;)

Ale malutka drobna kobietka sliczna biel , ladna sukieneczka ;)

Gość hiszpanka0987
Ja mam suknie o identycznych wymiarach. Sama jestem wysoka. Moja jest z salonu emmi marriage. Model janesa2007.Mialam slub we wrzesnie czyli 5 miesiecy temy. I suknia wisi po praniu. Moge Ci wyslac zdjecia na email. Albo mozesz sobie zobaczyc na necie. Suknie jest w stylu hiszpanskim. Acha ja jestem ze slaska. Dokladnie Czestochowa

Hiszpanka - przeslijj mi prosze ta suknie mi sie podoba daj swoje fotki ;) nektarynka87@o2.pl

Gość hiszpanka0987
hej Exotic poslalam Ci maila wiec ogladnij sobie:)