Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama nie wiem czy tam iść

WSKSiM w Toruniu. Warto tam studiować czy nie???

Polecane posty

Gość gość
w toruniu? tej wsi pod BYDGOSZCZĄ?

Gość gość
Studiuje tam i mogę śmiało napisać, że warto podjąć tam naukę. Dużym plusem WSKSiM jest nacisk na praktykę od 1 semestru nauki, dzięki czemu już na pierwszym roku studenci mogą tworzyć własne reportaże radiowe i telewizyjne.

Gość lewak111
Mam do was pytanie absolwenci WSKSiM. Dlaczego w dorobku naukowym waszej uczelni nie ma żadnych publikacji? Dlaczego w bazach publikacji naukowych nie żadnych artykułów napisanych przez waszych absolwentów? Mylę się czy to jakiś spisek zwolenników gender i Żydów przeciwko waszej szkole?

Gość gość88
Studiowałem w tej durnej uczelni prowadzonej przez zakonników kapucynów. Nie polecam. Nie mają stałej kadry naukowej. Zajęcia prowadzone przez "wykładowców", którzy chcą sobie dorobić na frajerach, za których płaca rodzice. Akademiki po 3 osoby na pokoju także o prywatności to zapomnij.Po 3 latach studiów masz problem, żeby dostać się do jakiejkolwiek pracy. Wstyd w Cv napisać nazwę uczelni. Potem pytania, że studiowałeś "u Rydzyka". Naprawdę szkoda czasu lepiej się spakować i wyjechać z tego ciemnogrodu.

Gość matyldamak

W Toruniu polecam uczyć się na Kolegium Jagiellońskim. Atmosfera fajna, wysokim poziom kształcenia no i nauczyciele - normalni, którzy bardzo chcą przekazać swoją wiedzę nam - studentom.