Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko praca pozostala

Faceci sa nieśmiali bo kobiety teraz wybrzydzaja !

Polecane posty

efekt tego bedzie taki ze coraz wiecej bedzie samotnych...wsrod moich znajomych do 25 lat to 3/4 samotnych..... faceci nie podejmuja krokow bo pare razy dostana po dupie od kobiet i potem czlowiek, nie ma ochoty robic pierwszy kroku....

Faceci niesmiali..?Mi sie wydaje ze nie ma facetów niesmiałych tylko sa niedowartosciowani i zakompleksieni:)Faceci troche wiecej wiary i optymizmu:)

Gość eeeeeeeee
popieram :)

Facet tez czlowiek i ma uczucia.....Dlaczego czlowiek ktorego uczucia zostaly zdeptane ma ponownie pierwszy odslaniac karty.... ?

Gość eeeeeeeee
bo jest facetem ? Nie wiem ;) pytanie mnie przerosło :P

Gość valerian
wy chcecie pewnych siebie i smialych abyscie mialy w czym wybierac...taka prawda...

Gość kokokokokokoko
kobiety wybrzydzają tak samo jak faceci. Jeśli twierdzisz że efektem naszego wybrzydzania jest nieśmiałość facetów to ja muszę napisać, że efektem waszego wybrzydzania jest nasza nieszczerość. Bo wy sobie naruchacie ile wlezie a potem szukacie dziewicy i z żadną inną nie chcecie być. A my co mamy 1, 2 partnerów na koncie potem musimy kłamać, że nikogo jeszcze nie miałyśmy, żeby nie zostać same.

niesmiałosc to lęk przed czyms nieznanym,A zakompleksienie to uzalanie sie nad soba i zwalanie wszystkiego na kobiety:)

Gość eeeeeeeee
:D jasne:D

Gość kokokokokokoko
oczywiście, ze chcemy pewnych siebie facetów:) a kto by chciał zakompleksionego chłopa:o

kiedys niebylem niesmialy ....ale jak 3 kobiety daja ci kosza, poczta pantoflowa dowiadujesz sie ze poprostu uwazaly cie za brzydkiego, to po tym pierwszy juz kroku nigdy nie zrobie

Gość valerian
ale pewnych siebie coraz mniej i to wasza wina, wiec nie starczy dla wszystkich , wiec czesc bedzie sama... Faceci beda narzekac na kobiety , kobiety pluc jadem w facetow...i tak to wszystko pozostanie

no ja własnie ja mam kolege mieszkamy w innych miastach ale juz od 2 lat gadamy na gg mniejsza z tym i własnie ostatnio mi sie zalił ze nie moze znalezc laski bo takto jak kolega to ok jak chce cos wiecej to daja mu kosza, zastanaiwła sie czy laski sa jebniete czy on taki brzydki:P mnie tam sie zawsze podobał . wiec mu mówie zeby moze obnizył próg, a on mi na to ze jest tyle fajnych lasek ze czemu ma niec taka która mu sie podoba i ze on chce ładna:) no wiec efekt bedzie taki ze jeszcze nastepne 2 lata bedzie sam bo juz srednia nie dla niego wiec co sie dziwia nie którzy ze nie moga znalezc niech obniza próg to moze cos sie znajdzie:)

Gość tylko cienias
sie poddaje

Gość kokokokokokoko
no to kobiety bierzcie co popadnie żeby naszym facetom podnieść samoocenę:P

aaa... za którym razem to najbardziej boli?? bo ja właśnie się zbieram żeby coś komuś powiedzieć i to napewno będzie porażka.

Gość kokokokokokoko
prawda jest taka, że brzydcy ludzie muszą nadrabiać intelektem wtedy kogoś znajdą na pewno, ale jeśli ktoś nie jest ładny a na dodatek głupi to nikogo nie znajdzie:o

"niesmiałosc to lęk przed czyms nieznanym,A zakompleksienie to uzalanie sie nad soba i zwalanie wszystkiego na kobiety" :O chociaż do wikipedii zajrzyj, tam masz aktualnie definicja na chyba nawet na żywo przepisaną z literatury :D

Gość lady gggg
Tacy faceci są bardziejrozchwytywani, bo niesmiałe dziewczyny potrzebuja pewnego siebie chłopa, po to by wyjść z cienia, a pewne siebie dziewczyny potrzebyją pewnych siebie mężczyzn zeby mogli je ujażmić. Nieśmiali też są fajni, słodcy itp. Dziewczyny tez takich lubia ;)

Gość siedzA non stop
przy kompach ,rano wieczór,we dnie, w nocy-to nic dziwnego ,że są samotni/samotne...obudźcie się i ruszcie pupy...

Gość eeeeeeeee
o czy wy mówicie :O Facet ma być męski i pewny siebie a nie zakompleksiony :O Jak sie boi podejść a co gorsza porozmawiać , z obawy że zostanie odrzucony , albo jest nieśmiały to kto go będzie chciał :O Facet ma byc oparciem dla kobietya . Nie dziwcie się ze koleś pewny siebie o mniejszych walorach wygra A wy zostaniecie na lodzie :)