Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tłumaczenie

Tłumaczenie Plumb Damaged! Da ktoś radę???

Polecane posty

Gość Tłumaczenie

Dreaming comes so easily 'Cause it's all that I've known True love is a fairy tale I'm damaged, so how would I know I'm scared and I'm alone I'm ashamed And I need for you to know I didn't say all the things that I wanted to say And you can't take back what you've taken away 'Cause I feel you, I feel you near me I didn't say all the things that I wanted to say And you can't take back what you've taken away 'Cause I feel you, I feel you near me Healing comes so painfully And it chills to the bone Will anyone get close to me? I'm damaged, as I'm sure you know There's mending for my soul An ending to this fear Forgiveness for a man who was stronger I was just a little girl, but I can't go back

Śnienie przychodzi tak łatwo Dlatego to jest wszystko co wiem prawdziwa miłosc jest tylko bajką Jestem skrzywdzona, wiec jak mogłabym wiedzieć .. Jestem przestraszona i sama Jestem onieśmielona I potrzebuje ciebie zeby sie dowiedzieć Nie powiedziałam wszystkich rzeczy, które chcialam powiedziec I nie mozesz zwrócić tego, co odebrałeś Dlatego czuje ciebie, czuje ciebie blisko mnie uzdrowienie przychodzi tak boleśnie I przeszywa do kości Czy ktoś zbliży się do mnie? Jestem skrzywdzona, gdy jestem pewna, ze ty wiesz Teraz trwa naprawianie mojej duszy I koniec tego strachu przebaczenie dla mężczyzny który był silniejszy Byłam tylko małą dziewczynką, ale nie mogę wrócić do tego co było -------------- tak troche moze bez ładu i składu ale ogólny sens jest .. ;]

Gość Bardzo bardzo dziekuję
Z angielskim u mnie kiepskawo, w szkole miałam rosyjski i niemiecki ;-) Siedziałam sama ze słownikiem,ale czasami wychodził własnie "wierny" ale bezsensowny tekst. Damaged tłumaczyłam jako uszkodzony itd. Jeszcze raz bardzo dziękuję!