Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumpel koleżanki

Zboczony lekarz rodzinny w przychodni.

Polecane posty

kumpel - nie rozumiesz? to wyobraź sobie, że przychodzisz do lekarki po coś na katar, a ta, z kiepskim makijażem i obwisłymi cyckami 40latka maca cię po fiucie ;)

Gość za mało płacą lekarzom
Nie mogą chodzić na dziwki, kiedy dostaną podwyżki, pójdą gdzie indziej zaspokajać swoje zboczenia.

Gość kumpel koleżanki
Doba , ja idę spac bo juz nie widze monitora. Ale jakby mnie po fiucie macala to bym jej pewnie odruchowo narzygał na twarz.

"kumpel - nie rozumiesz? to wyobraź sobie, że przychodzisz do lekarki po coś na katar, a ta, z kiepskim makijażem i obwisłymi cyckami 40latka maca cię po fiucie " jak na komisji poborowej :classic_cool:

Gość steffek4
Mam siostrę która w szkole intensywnie uprawiala sport . Chodziła do lekarza sportowego ktory nie przepóścił by przy badaniu rozebrać laskę . Oczywiście kazał s ściągać staniki -panny się buntowały . To bylo jakieś 15 lat temu ,ale widzę że llekarze się nie zmienili ..

Gość bandzior nielada
Wielkie rzeczy pokazac cycki. No w Polsce to jeszcze moherowe b. A na plazy co druga bez biustonosza cyckami swieci i nie tylko lekarz a kazdy je oglada. Wsioki kurde!!!

Gość Kitkyyy...
Niestety nawet wyksztalcenie nie daje oglady, tepe samcze prostackie zapedy, przeciez jak jest okazja do pomacania to czemu nie skorzystac, mnie tez to spotkalo