Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nabuhodonozor

Zawsze rano mam takiego wkurwa

Polecane posty

Gość nabuhodonozor

że nikt nawet nie może się do mnie odezwać Zanim dojdę do siebie, jest już popołudnie Co mi jest?

Gość nabuhodonozor
dla mnie to nie jest śmieszne, tymbardziej dla moich bliskich :o

Gość nabuhodonozor
najgorsze jest to, że mam tak od około 15 lat, ostatnio zauważyłam, że jest coraz gorzej jak się nie wyśpię do południa to jest terror w domu

Gość anteczka
mam to samo a jeszcze na mysl ze ma przyjsc moj chlopak to mnie chu strzela...po poludniu byloby inaczej ;/ cacalowalabym go w drzwiach ehh

Gość sybillaaaaaaaaaa
ja tez tak mam :) od dziecka, wsciekam sie na wszytsko i wszystkich, szczypia mnie oczy, boli glowa, wszystko uwiera i wkurza. Po paru godzinach dochodze do siebie ;)

Gość nabuhodonozor
no właśnie, muszę jechać na zakupy, a jak patrzę na chłopaka, mam ochotę go nie budzić, żeby mnie nie wkurwiał i vice versa co robić?

Gość nabuhodonozor
może to dlatego, że serotonina jest jeszcze uśpiona, może racja z tą kawą, chociaż ja kofeiny też nie mogę

Gość nabuhodonozor
myrevin, z moich obserwacji wynika, że jedyną osobą na tym topicu, która jest nienormalną, zniewieściałą, zgorzkniałą ciotą jesteś ty, zresztą o tym, wszyscy tu wiedzą 💤

Gość nabuhodonozor
Martuleczek, ale ja długo śpię, chociaż to płytki sen zawsze około 8-10 godzin Kiedyś mi wystarczały 4

Gość nabuhodonozor
a co dorosłość ma do tego?

yhm to ja nie wiem najwyrazniej to bardzo indywidualna sprawa.A mnie dodatkowo drani widok moich rodzicow bo zyje z nimi w pewnym konflikcie i jak sie budze i ich widze to mam humor z glowy;/

Gość nabuhodonozor
myrevin chyba jeszcze dzisiaj nie trzepałeś :o

--> nabuhodonozor Słuchaj zajączku.. skąd taki wniosek.. przecież wszyscy wiedzą że jestem impotentem więc.. jak mogę robić to co sugerujesz.. ;)

a ja czasem rano jak wstanę wszystkich bym zastrzelił!

Ja myślę, że to jest też wina ustawienia dobowego organizmu oraz wydzielania się jakichś tam hormonów, bo jak się obudzę o 5 na przykład, to jest mi niedobrze, w ogóle jestem nie do życia, boli mnie wszystko i umieram:O Tak samo jak się obudzę za wcześnie. A wstanę 30 minut później i jest ok. Więc nie wiem, co to za draństwo. A teraz idę spać:classic_cool:

Oczywiście i zamiast z tym coś zrobić lepiej wyżyc się na wirtualnych osobach. :D A jutro znów obudzicie się z tym samym problemem.

Gość nabuhodonozor
ty też myrevinku, obudzisz się, odpalisz pudło i przepierdolisz na kafe kolejny dzień swojego zasranego, przegranego, zimpotenciałego żywota