Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meaaa

coś niemrawo tu dzisiaj

Polecane posty

ruszcie się ludzie i zróbmy coś, bo tu dzisiaj zejde z nudów :o

a tu tylko masturbacja analna, dwie kreski na teście, zrzucamy 20 kilo, nie moge zajść w ciążę i czy przez dotknięcie palcem można zajść :o nic się nie dzieje, nudy :o

też jestem w pracy, w domu to bym się nie nudziła :P nic się nie dzieje bubu

Mąż gżegżółki w chaszczach trzeszczy, W krzakach drzemie kszyk… A w Trzemesznie straszy jeszcze wytrzeszcz oczu strzyg…

ludzie spokojnie. Wszyscy wola pobawic sie swoja reka niz tutaj sypac konkretami. ja chociaz wasz zabawiam:) choc juz szczerze ledwo widze a to dopiero po 12tej

Na wyrewolwerowanym wzgórzu przy wyrewolwerowanym rewolwerowcu leży wyrewolwerowany rewolwer wyrewolwerowanego rewolwerowca.

Ja już zjadłam i wole niem przesadzac:P jak chcecie sie przeczyścic czasem to zjedzcie jabłko i popijcie cappucinem:D

A ja sie nawet nie ważyłam.. i nie chce sie ważyc:P Bo jeszcze w depresje wpadne:D wole patrzec w lustro:D A co do tej miesznaki to lepsze niz srodek na przeczyszczenie:classic_cool:

Dżdżystym rankiem gżegżółki i piegże, zamiast wziąć się za dżdżownice, nażarły się na czczo miąższu rzeżuchy i rzędem rzygały do rozżarzonej brytfanny.

Czesał czyżyk czarny koczek, czyszcząc w koczku każdy loczek. Po czym przykrył koczek toczkiem, lecz część loczków wyszła boczkiem.