Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meaaa

coś niemrawo tu dzisiaj

Polecane posty

Kolezanka mnie zwerbowala :D Ale ja nie jako modelka ! Mam tylko 160 :O Czasem jakieś zdjęcie mi zrobili i to wszystko ... a tak to pracuje (pracowalam) jako hostessa :)

Ale ja nie jestem modelką :( Po pierwsze jestem za niska a po drugie nie mam nadającej się twarzy :( Nawet w fotomodelingu niewiele zdzialalam :(

ugh ja 173, ale to sie jeszcze moze zmienic. kosc udowa rosnie do 23 roku zycia;) delicious---> nie narzekaj, twarz masz ładną:) a pozatym jesteś przecież szczęśliwa jak nigdy dotąd:P

no jasne ze musi byc wysoka le i szczupła. delicious na pewmo jestes fadna :)

No wlasnie jeszcze szczupla :O Ja mam figurę "gruszki" :O Po świętach nie wiem ile wazę ale jakies 2 tygodnie temu wazylam 52 :)

delicious i bejbe czego wszyscy sie was czepiają ???

ooooooooo...to ja niestety ..a moze stety...odpadam w przedbiegach....mam tylko 165 cm :D:p

Delicious---> kiedyś napisalas ze masz obsesje na punkcie swojego wyglądu.. otóż, Ja też:classic_cool: Codziennie wieczorem robie 100 brzuszków:P Nie jem po 18 i licze kalorie, tzn. patrze ile dany produkt ma kalorii:D

Zarzucają nam ze robimy z siebie gwiazdy :) Ze podobno pokazujemy wszystkim facetom na forum tzytzki :P I ze jestesmy nahalne i niekulturalne :)

bejbe ja mam dokladnie to samo :) tylko nie robie 100 brzuszkow a cwicze codziennie 2h . bejbe ile wazysz ?

Hmm moze nie na punkcie calego wyglądu ale to prawda :P Ja robilam brzuszki ale teraz przenioslam sie na 8minute ABS :P -> takie cwiczenia :D Co do jakiejs dietki to niestety jem po 18 i nie patrze na liczbę kalorii, szczeze mwoiąc wlasnie pochłonęłam tabliczkę czekolady :) Ale fakt mam obsesję na punkcie mojego brzucha :O Kiedyś jak trenowalam mialam kratkę na brzuchu, ale się zaniedbalam :P Teraz tancze sobie belly dance więc nie jest zle :)

54/55.. :o a przytyłam na zime bo ważyłam 49.. ale może w layo schudne znowu? Bo jezdze od wiosny do jesieni dziennie na rowerze karmic psy do domu pod laskiem ktory zostal po dzidku:P

59. bejbe jestes bardzo chuda :( zazdroszcze :)

ugh -> mozna wazyć duzo a być szczuplym :) A jak czujesz się zle z swoim ciele, to zacznij cwiczyć :)

wszyscy mowia ze jestem szczupla :) dobrze sie w miare czuje cwicze codziennie 2h

nie jestem bardzo chuda! 😠 Najgorszy jest brzuch i biodra, nie moge sobie z nimi poradzic. Ale to akurat jest choroba. Ja mam jelito nadwrażliwe.. Jak rano wstane- brzuch płaski jak deseczka nie raz.. a po obiedzie? Koszmar. Musze zgłosic si z tym do lekarza, do to sie rozwija i jak zjem coś ciężkostrawnego to odczuwam bóle:( A nogi oblecą:P

Ja jestem dumna z gory :) Ale tylek i nogi to dla mnie odwieczny problem :( Przez to wcięcie w talii mam szerokie bioderka :(

ja bym chciala miec wieksze wciecie w tali ale.. dobrze ze w ogole mam;) No i tzytzki małe ,wiec jak moglabym pokazywac?:D