Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meaaa

coś niemrawo tu dzisiaj

Polecane posty

Pan profesor Fiutykultykiewicz razem z panią profesorową Fiutykultykiewiczową napiwszy się najwydestylowajniuchniejszego spirytusiku rektyfikowanego wyindywidualizowali się z rozentuzjazmowanego tłumu prestidigitatorów.

Konstantynopolitańczykiewiczówna bezbrwiowa bobrówna bo brwi ogoliła i brwi zabiła i sie pogniewały brwi że brwi ogoliła i biedne brwi zniszczyła

No dobra pojadłam za scianą ktoś mi krzyczy:-Ptu gdzie pracuje połączone jest z bydynkiem mieszkalnym ciekawe co oni tam robią....

:) Nudno jest bo mnie nie bylo :P Nie wiem czy wiesz Bejbe ale od rana jeszcze nikt na nas nie nabluzgał :D uwazam to za sukces :)

Gość a kochasz pedra
?

Taak jesteśmy kafeteryjnymi trolami :) Ale od wczoraj bylo tu jakos spokojnie ... jedynie ktos zalozyl temat czy przypadkiem nie dostalam bana :P Ehh jakos dzis zamulam strasznie :( beznadziejna pogoda ... bylam w sklepie poszukac jakis ciuchow na sylwestra ale nic nie ma ... musze isc wieczorem z kolezanką do centrum :D Kurcze nie ma pedro ani Jarka .... co się dzieje ?! 😭

Gość bejbe do ciebie
:P a czemu bejbe liily przeciez to smieszna dziefczynka z wytrzeszczem oczu. podobaja ci sie jej piosenki?

Bejbe to pytanie apropos pedra to pewnie do Ciiebie :P Ale muszę się przyznać ze pomimo tego iż nie widzialam pedro to mnie kręci :D podobnie jak Jaruśś ahhhh :D Bejbea ty nie pracujesz? uczysz się czy co? :P

Podoba mi sie o skarbie i o czekoladzie:D Ale ona taka słodziutka różowa jest no i tan pseudonim mi sie podoba "bejbe"- taka niewinna jak dzieciaczek a lilly- taka jakby różyczka(lila róż:P) A co Do Pedra... nie wiem czy jestem w stanie zakochac sie przez net:classic_cool:

idę sobie na szczęście do domu trzymajcie się :) dla mnie koniec nudów :D papa

Gość wiec z ciebie taka slodka
rozowa bejbe :D

Ja sie ucze:classic_cool: A prace to może w wakacje.. ale tak sobie myśle.. po co skoro mój brat bedzie już wtedy pracował i siostra już szuka.. To z kasą nie będzie źle:P A Ty sie też uczysz?

meaaa---> papa😘 No tak i na dodatek w różowym szlafroczku z żyrafką:D Myślicie że perdowi sie spodoba?:classic_cool: Mnie tez kręci ten gośc.. a Jaruś to zwykły podrywacz i babiarz:classic_cool:

No ja się uczę :P A pracować ... jestem zarejestrowana gdzieś tam w agencji i do mnie czasem dzwonią :D ale szczeze mowiąc to mi się nie chce pracować:D

Jarek to rzeczywiscie podrywacz ale ma cos w sobie (na zdjeciu) co mnie kręci ... kurcze no ... naprawdą :D

Agencja modelek i hostess :D Bo to jest tajemniczy don pedro ... szpieg z kreiny deszczowcow ... karramba ;)