Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de laurel

dzis stwierdzilam ze jestem egoistka

Polecane posty

Gość de laurel

przez rok bylam z chlopakiem,ktorego nie kochalam.Wmawialam sobie ,ze sie w nim zakocham,bo ponoc milosc przychodzi z czasem.Wiec mijaly miesiace a ja dalej tkwilam w tym zwiazku,bo bylo milo,on taki zakochany,zawsze pomoze,itd ale po pewnym czasie pomyslalam : " jest moim najlepszym przyjacielem,moge mu powiedziec prawie wszystko,ale nie ma tej chemii,nie tesknie jak go nie widze nawet przez dlugi czas".wiec zerwalam,bo po co mam z nim byc skoro nie pojawia sie zakochanie nawet,a ja nie patrze na niego jak na faceta tylko przyjaciela.nadal sie spotykamy,lubimy spedzac czas razem.Wiem,ze on mnie kocha,chce byc ze mna chociaz wie ze ja go nie kocham.No i dzis tak jakos czytajac kafe stwierdzilam,ze zachowuje sie strasznie egoistycznie,bo ciagle daje mu jakies nadzieje.czasem sobie mysle,czy nie lepiej byc z nim skoro wiem ze to dobry,opiekunczy chlopak,z ktorym zycie byloby raczej spokojne,ale zarazem nudne.Nie wiem co jest wazniejsze w zyciu szalencza milosc,ktora kiedys sie moze skonczy czy spokojne zycie bez fajerwerkow?

Gość de laurel
nie

Gość valerian
daj mu sokoj bo przez ciebiue znienawidzi wszystkie kobiety !

Gość de laurel
czemu?on sam nie chce sie z innymi spotykac.Powiedzialam mu,ze ja nie widze nas razem jako para

Gość valerian
nie chce bo ma nadzieje, i liczy ze zmienisz zdanie! a ty sie z nim spotykasz dla zabicia czasu i nudy !

Gość otco
kiedy kobieta proponuje przyjazn zamiast milosci, to nie znaczy dla nas NIE, tylko jeszcze NIE

Gość de laurel
Hottie a jak dlugo byliscie razem?

Gość otco
milosc moze sie zywic nawet odrobina nadzieji, lecz dopiero calkowicie bez niej umrze smiercia naturalna

Gość de laurel
otco czyli wg ciebie rozwiazanie sprawy jak mialoby wygladac? skoro mu powiedzialam,zeby nie liczyl na zwiazek?

jakies 3 miesiace. teraz ja go traktuje jak przyjaciela,jest ze mna w grupie wiec z nim siedze, chodzimy na pizze, robimy laborki razem, czesto jest u mnie w domu, ale mam innego faceta i o tym wie, powiedzialam mu ze jak nie chce mnie widywac dam mu spokoj to sie nie zgodzil, wiec stwierdzilam ze to nie moja wina, niech sie sam odkocha

Gość otco
zeby mialby cie przestac kochac, to przez zerwanie kontatku, a pomoc w tym moze nowy twoj facet, bo ten "przyjaciel" nie bedzie mogl na to patrzec

Gość emphetepe
ja sie meczyłam w zwiazku bez milsoci..ale było inazcje..bo przez to urosła we mnie złosc na mnie i niego...i zaczeło sie robic bagno...zaczełam doszukiwac sie w nim wszelkiego zła..za to ze nie moge sie zakochac głupie, dziecinne, denne..wiem.. Miłosci niestety tez jest wazna...

Gość valerian
ty wymagasz by zakochana osoba się od ciebie odcieła ? az taka jestes naiwna...To wlasnie ta strona niekochajaca musi wziasc na swoje barki ciezar calkowitego zerwania kontaktu

Gość gwiazdorze ratuj
Hottie nic nie zmieniasz bo ci to pasuje....zycze ci kiedys podobnych meczarni obok kolesia ktorego bedziesz kochac....i wierz mi nie zerwiesz kontaktu jak nakazuje rozsadek

Gość de laurel
ja nie szukam kogos na sile,czekam na tego kogos wlasciwego.Mam sie z nim nie spotykac,nie rozmawiac,udawac ze nigdy go nie bylo?

Gość otco
a i nie nazywaj go przyjacielem, chyba niewolnik bedzie trafniejszym okresleniem

Gość de laurel
emphetepe wiesz,ze tez zauwazylam ze on mnie drazni swoja nachalnoscia i innymi rzeczami,ale wlasciwie to jest moim jedynym przyjacielem i trudno mi z nim zerwac kontakt

mowcie sobie co chcecie. moze jestem eoistka, ale jak ja mu powiedzialam wprost ze to koniec i ze nigdy juz nic nie bedzie, po jakims czasie mam nowego faceta, to raczej dociera. to ze on nie chce zrywac kontaktu jest spoko, bo go serio lubie, a z czasem sie odkocha i tez kogos znajdzie. nie czuje sie niczemu winna, mam prawo zrywa i byc szczesliwa z kims innym

Gość valerian
Hottie jestes toksycznym czlowiekiem ....taka kobieta bluszcz

Gość otco
i tak jak Pan by go wyrzucil z dworu, to pewnie chcial wrocic bo nie zna innego swiata, dlatego trzeba go 'wywalic' i zamknac drzwi i zmusic go do tego zeby odszedl 'taka przenosnia' ;]

Gość de laurel
otco akurat to ja bylam za tym zeby zerwac kontakt i to nie ja tylko on nalega na spotkania.Nie wyobrazam sobie sytuacji zwyzywania go i powiedzenia,ze nie chce go juz znac,a ty chyba uwazasz ze taka opcja jest najlepsza

Gość gwiazdorze ratuj
tak jak traktujecie innych same bedziecie mialy odplacone.... Tak trudno przez chwile pomyslec o czyms innym niz wlasne cztery litery

Gość otco
@Hottie: nie zrywa kontatku,bo jest za slaby na to;]

Gość valerian
wierz mi Hottie ze i na ciebie przyjdzie kryska.... teraz cwaniakuj itd ale jeszcze poczujesz bol.... de laurel Nie chodzi o to bys mu powiedziala ze nie chcesz go znac tylko poprostu z nim sie nie widywala, nie odpisywalala na sms itd

Gość de laurel
valerian troche okrutne by to bylo,akurat wiem,ze nie odpisanie na esa nie zalatwiloby sprawy