Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de laurel

dzis stwierdzilam ze jestem egoistka

Polecane posty

to bardzo pozytywna cecha, gdy mozna nie angażowac sie zanadto emocjonalnie, bo dzieki temu mozna bez problemu kopnąć w dvpe takie Hottie\'opodobne puste laleczki, które znajdują zabawe w robieniu ciągłych nadziei jakiemus biedakowi.... i bardzo sie ciesze, że ja takową cechę posiadam

Gość de laurel
komiczne twoj nikt opisuje cie doskonale,jestes komiczny,jak masz kogos obrazac to sie nie wypowiadaj.

Gość valerian
a sprawdzilas ze wiesz ? napisal by pewnie jeszcze z 10 sms , przyszedl do twojego domu, ale wkoncu da spokoj! poprostu tak jest ci wygodnie prawda..wiec po co to zmieniac....ehhh kobiety...a wy gadacie ze to my nie mamy uczuc

Gość otco
de laurel: na mnie podzialala, wiadomosc z jej ust, ze wraca do ex ;]

Gość de laurel
valerian tak,sprawdzilam i nie skonczylo sie na 10smsach,itd ale na gadkach typu ze sie zabije,w co niebardzo wierze,ale kto wie.

Gość otco
@valerian: ja doszedlem do wniosku ze one podswiadomie, chca facetow-swin ;]

Gość de laurel
moze rozbawi cie tekt ze bylam w pubie z kolega i napisal : co robie? a ja mu odpisalam ze jestem w pubie.... a on po jakims czasie sie tam zjawil,zabawne?

Gość de laurel
*tekst

Gość valerian
Powiedz czego ty tu nierozumiesz bo juz sie pogubilem..... Najmniejszy mily gest z twojej strony to dla niego sygnal ze jest szansa itd !!!! Ma ci zabic chlopaka zebys wkoncu zerwala z nik kontakt ? Im dluzej to bedzie trwac tym kroki beda z jego strony bardziej radykalne...

de laurel o kurcze!!! skojarzyłaś nick z możliwością porównania go do wypowiedzi!!! Cóż za błyskotliwość!! Jaka elokwencja!!! Dosłownie rzuciła mnie na kolana tak perfekcyjna zdolność skonstruowania tak trafnej riposty!!! :P:P:P Jestem zdruzgodtany Twoimi argumentami :P A teraz do sedna.... Autorka założyła tego posta w celu oczywistym... Chciała usłyszeć, że nie jest egoistką, że jest cudowną czułą kobietą, która po rozstaniu zaproponowała jakże altruistyczny i humanitarny wariant "zostańmy przyjaciółmi" i teraz, łaskawie daje swojemu obecnemu już-przyjacielowi napawać się widokiem swej boskiej osoby i że na pewno ten facet nie usycha z cierpienia a tylko ładuje akumulatory do następnego udanego związku :P:P Mały komunikat autorko - niestety Ci nie wyszło :P Bawisz sie człowiekiem i tyle... Twoja sprawa, nikt nie jest idealny, ale taka jest prawda o tym, co robisz :D

Gość de laurel
hahahahahahahaha komiczne; akurat po prawie chyba nie powinnes miec problemow z czytaniem : napisalam,ze to nie ja zaproponowalam mu przyjazn,i nawet chcialam zerwac kontakt nie potrzebuje,zebys napisal mi ze nie jestem egoistka,bo wiem ze jestem:) ty pewnie tez:)

Gość de laurel
pytanie nie bylo czy jestem egoistka tylko co jest lepsze: "co jest wazniejsze w zyciu szalencza milosc,ktora kiedys sie moze skonczy czy spokojne zycie bez fajerwerkow?"

Gość valerian
czyli pozostawisz wszystko jak bylo nie ?..... Koles pewnie nie ma kumpli co by mu raz wpieprzyli by zmądrzał

"co jest wazniejsze w zyciu szalencza milosc,ktora kiedys sie moze skonczy czy spokojne zycie bez fajerwerkow?" to jest Twoj dylemat??? :D:D:D potwierdź to proszę, bo nie wierze :P

Gość de laurel
tak to jest moj dylemat potwierdzam :D

Gość de laurel
ooo wlasnie komiczne moze odpowiesz?jestes taki styrany zyciem to pewnie wiesz:D

jestes egoistką i masz taki dylemat? albo dylemat spowodowany jest nieodpowiednim dniem cyklu :P albo udajesz, ze jestes egoistką...

Gość de laurel
nie wiem,mi sie wydaje ze jestem. tu nie chodzilo o ocenianie czy jestem czy nie :D takie pytanie tylko z ciekawosci zadalam zeby poznac wasze zdanie:D

a kto powiedział, że jestem sterany życiem? oraz - trzeba tak życ, by nie wybierać czarnych lub białych rozwiązań... egoista ustawia się w danej chwili zawsze tak, jak mu jest najwygodniej i jaki wariant najlepiej rouje na przyszlosc... dlatego najlepsza jest - szaleńcza miłość, ktora rokuje długim, spokojnym życiem z ukochaną osobą :D:D

Gość de laurel
czytajac od czasu do czasu twoja tworczosc uswiadomilam sobie ze duzo przeszles:D

przeszedłeś :P:P i dużo przeżyłem, ale jakos niespecjalnie mnie to dotknęło :P tak to jest z nami - nieczułymi egoistami :P

Gość de laurel
jak ja lubie jak ktos tak wymadrza:D

Gość co to jest 66
komiczne ma rację

Gość de laurel
wymadrza sie:D