Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana malolata

mam szansa studiowac w angli

Polecane posty

Szcze mowiac mam tam rodzine ktora mi zaproponowala mieszkanie tam i moglabym tam tez studiowac. Ale ja kopmletnie nie wiem o co w tamtejszych uczelniach chodzi , trzeba miec doskonale zdana mature ? sa tez polskie uczelnie?

Gość nienormalna nienorma
a tamta rodzina nie moze ci pomoc? zorganizowac spotkanie z kims kto ci wytlumaczy - zaprosic cie do siebie gdy beda tam drzwi otwarte?

rodzina to taka 7 woda po kisielu ,mja mama tez ma tam kolezanke , nauczycielke i ona w sumie jest bardziej chetna do zaoferowania mi pomocy. Co do mojej nauki rto nie powiem zebym byla jakims orlem , ale chcialabym wiedziec jaki tam jest poziom ,itp Mama mi narazie to zaproponowala , mam sie zastanowic

no nie wierze ze na tyle osob bioracych udzial na tym forum nikt nic nie wie o studiach w angli

Gość tu się rozmawia
o głupotach ,nie spodziewaj się wielkiej pomocy :o , emigranci ci mogą powiedzieć jakie typy zmywaków są w barach itp

Gość candywoman
poszukaj w internecie, nikt tu nie ma wiedzy o wszystkich uczelniach w Anglii wiem, ze jest szkola, w której wymagaj tylko swietnie zdanej matury z angielskiego to jest prywatna uczelnia, mozesz zaciagnac kredyt studencki w Anglii i oni opłacaja ci szkołe regularnie, a potem spłacasz go po ukonczeniu szkoły w zaleznosci od wysokosci zarobków google nie gryza a zdobedziesz wiecej informacji

wiem ze google nie gryzie wiec nie mam wyjscia i skorzystam

Gość ja slyszalem ze zanim
podejmiesz studia w Anglii musisz miec zdany jakis egzamin jezykowy ... juz nie pamietam czy TELC lub FCE ? Wogole znasz angielski ?

Gość Apothecera
FCE to za malo, mozliwe ze honoruja CAE. Jednak najlepiej zdac TOEFL

Gość ja slyszalem ze zanim
No o TOELF mi chodzilo :)

Gość candywoman
nie wszystkie uczelnie go wymagaja niektóre honorują CAE rzadko, które akceptują tylko FCE