Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaa

wybawienie na trądzik, ale czy na blizny ?

Polecane posty

Gość agniesiaaaaa

hej czy ktoś może uzywał BREVOXYL ? mozek omuś pomógł? mi zlezy głuwinie na maści która zwalczy czerwone ślady po krostkach piszcie prosze !

Gość taka jednaaaaaaaaa
nie wybawieniem na tradzik jest izotek.i nawet lekko spłyca blizny. a brevelox nie

Gość magda18
wiesz szczerze ci powiem ze ja uzywałam tej masci!!!nic nie pomogło!wrecz przeciwie jest do kitu bo robi z twarzy czerwonego poparzonego buraka!!!radze jej nie uzywac i nie wywalac pieniedzy w błoto bo nic nie pomoze tylko zaszkodzi!!!

Gość scaldex
Scaldex maść do stosowania na skórę jest połączeniem substancji pochodzenia naturalnego, antybiotyku o szerokim zakresie działania i witaminy A. Skojarzone działanie substancji biologicznie czynnych zawartych w wyciągu propolisu, kwiatu nagietka i bacytracyny decyduje o właściwościach przeciwbakteryjnych i przeciwzapalnych preparatu. Lek działa odkażająco, przyczynia się do szybszego oczyszczania ran z produktów przemiany materii i elementów martwiczych. Witamina A przyspiesza procesy odnowy uszkodzonej tkanki. • Trądzik. Wydaje się, że Scaldex jest jednym ze skuteczniejszych leków na trądzik. Kiedy zaczyna tworzyć się nowy wykwit trądzikowy, należy smarować go maścią Scaldex co 2-3 godziny aż do trwałego wyleczenia. Przeciętnie trwa to kilka dni. Już rozwinięte krosty trądzikowe powinno smarować się w miarę możliwości co 3-4 godziny aż do wyleczenia.