Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Kala_

Z ciemnej brunetki z platynowa blondynke

Polecane posty

Z l\'oreala musisz sobie wybrać szampon do włosów zniszczonych i przesuszonych.A z czarnej rzepy produkty jak najbardziej. Ja zawsze polecam samoróbki w domu. Bardzo dobry jest len i maseczka z miodu jak ci wcześniej pisałam. A ja przedłużam włosy za ok 400-600zł zależy od ilości i techniki.

h mm ... jak to czytam to tak sobie myślę jakie to szczęście że bozia obdarzyła mnie naturalnie jasnym blondem w dorosłym życiu :classic_cool: autorce proponuję maske henna wax do włosów blond aby odratowała to co zostało jej na głowie... po za tym ja bym się bała na Twoim miejscu użyć farby na osłabione włosy tuż przed sylwestrem

hmm tylko muszę przyznać że popełniłam błąd i zbyt pochopnie obcięłam długie do pasa włosiska do ramion, teraz mam fryz jak kate moss tylko odcień blondu mam popielaty

A jeszcze dodam że 1,5 roku temu miałam czarne włosy a teraz mam blond hehe.Długo odchodowywałam a potem przerobiłam sie na blondyne

Julli to podobnie jak ja, babki sa jednak wszystkie pokrecone, nie tylko ja ;) Dobrze, ze sa metody zrobienia sobie ladnych wlosow, bo piekne wlosy to podstawa, dziewczyna nawet jak jest przecietnej (jak ja) a ma ladne wlosy (nie ja :( ) to wyglada jak gwiazda, jaka by nie byla. Marza mi sie takie piekne dlugie blond wlosy a'la mandaryna :D Powiedzie mi jeszze jak czesto trzeba powtarzac taki zabieg? Bo ja w Polsce jestem, bardzo rzadko, teraz moze dopiero w marcu bede, a moze na Wielkanoc... NIe wiem,, Boze Narodzenie przepracowalam tutaj, Sylwester tez w pracy no ale coz, takie zycie :(

Okej dziewczynki lece!! Może pogadamy jeszcze, odzywajcie sie!! papapa

Gość ljdpfwq
hottie wcale nie jestes HOT jestes bardzo nieatrakcyjna i masz dziecinna twarz, jakies wypryski i zniszczone wlosy po jaka cholere pokazujesz swoje fotki w necie pasztecie?

Sorry ale bujaj garba, na moim topiku nikt nie bedzie nikogo obrazal!!! To bardzo ladna dziewczyna, a jak Ci za d... sciska to wypij meliske na uspokojenie i idz spac. Zastanow sie nad soba dziecino i frustracje schowaj w kieszen, nie obrazaj nikogo, bo nikt Ci krzywdy nie zrobil. Kazdy ma prawo pokazywac takie fotki jak chce, pokaz swoja, my ocenimy czy jestes pasztet czy baleron koguciku.

Sylwester swietowalam o 23.00 czasu angielskiego (czyli o polnocy czasu polskiego), najpierw z moim chlopakiem poszlismy do jego kuzynki ale szybko ulotnilismy sie, bo bylismy od 7 rano na nogach, w pracy. No i dzis tez na 7 trzeba bylo pracowac. Cale szczescie tylko do 12 i wolne. I jutro wolne tez - w koncu pierwszy raz off od pol roku!! A w czwartek moje Kochanie jedzie do Polski na tydzien na egzaminy, a ja zostaje tu z wrednym szefem i bede plakac rzewnie bo ja tego szefa nie lubie (choc czasem jest super, to czasem mam ochote go zabic). A co sie tyczy moich wlosow - tragedia...:( Po umyciu sa gumowe, podczas czesania setki zostaja na szczotce, wypadaja jak szalone i sa w kondycji beznadziejnej. Martwi mnie to, chyba sobie zalatwilam wlosy na amen. W Sylwestra w dodatku umylam wlosy niebieskim szamponem, co by je odzolcic, i nawet fajny efekt tego jest, ale jakim kosztem Powoli mysle zeby wrocic do ciemnego koloru wlosow, bo wszyscy, wlacznie z szefem, mowia ze w brazach bylo mi ladniej, ale jak pomysle jakim kosztem mam ten blond, to juz mi sie wszystkiego odechciewa. Marze o gestych dlugich wlosach, ale to w Polsce sobie zafunduje. A Tobie jak sie Sylwester udal?:)

Nam niestety plany nie wypaliły... Mieliśmy jechać do Wiednia do znajomych ale nie załatwiłam dokumentów da mojego synka noi ...siedzieliśmy w domu-nie odczułam że jest jakieś wogóle święto. Pozatym najadłam sie jak wieloryb i miałam wyrzuty sumienia. U mnie z włosami też nie ciekawie- jakoś ich mniej na głowie od tego rozjaśniania. Dziś masakra-musiałam wstać rano i śmigiem do salonu. Jutro to samo. Ale [pocieszam sie bo przychodzi moja ulubiona klientka więc może być ciekawie..

Cześć dziewczyny. Hottie Twoje włosy są chyba najlepsze ze wszystkich robionych przez tą panią,wydaja się przynajmniej bo ładna buzia jest na pierwszym planie. Spojrzałam na zdjecia dokumentujace prace tej pani od włosów i hmm mnie sie NIE PODOBAJA WCALE, na wszystkich widać łaczenia,włosy marnej jakości,a niektórym z tych dziewczyn to chyba po sciągnięciu nic na głowie nie zostanie.. Zeby nie było że jakas konkurencją jestem,nie nie jestem jestem potencjalną klientka.

Julli czyli Ty z zawodu jestes fryzjerka :D Super :) Ja Sylwester tez spedzilam w domu, nie odczulam ze swieto a i tak bylo fajnie :) Od jutra bede samotna przez tydzien i bede Wam tu plakac ale narazie sie usmiecham :D:D:D:D:D:D:D:D:D Dzis zakupilam jakies maski do bardzo zniszczonych wlosow, i mocne odzywcze szampony i jakies saszetki z serum do wlosow po przejsciach. Mam nadzieje ze mi to pomoze bo wlosy mam suche jak piach, jak kiedys, a juz byly takie zdrowe... No ale nic to, moze jeszcze je odratuje, pozdrawiam Was kobitki!!!

O Jezuuuuuui zciełam sobie włosy...a miałam już takie długie!!!Ale podoba mi sie. Napisz swego maila to ci pokaże i powiesz jak to wygląda...

kasik_321@tlen.pl - to moj mail :) Tez kiedys pozwolilam kolezance obciac moje dlugie wlosy na krotko ale nie wygladalam wtedy korzystnie, wszyscy sie dziwili czemu to zrobilam a ja bylam na skraju rozpaczy. Potem mi przeszlo ale dlugo sie musialam naczekac aby jakis osobnik plci przeciwnej zapytal o moj numer telefonu :D Mialam wtedy 18 lat.

Gość Vanessssa
Witam :) Wiecie, ja też z ciemnych farbowanych wyszłam na blond :) I tez chyba sporym kosztem... Farbowałam pół roku na czerwienie, potem pół na brązy, takim skutkiem iż doszłam do brązu przy głowie i czarnych końcówek... Chłopak namówił mnie do brązu i się zaczeło :P Najpier potraktowałam je ultrarozjaśniaczem (7 tonów) z palette, co dało efekt "marchewy" totalnej. Nie mogac patrzeć w lustro na drugi dzień kupiłam jakiś popielaty blond l'oreala co mnie lekko przyciemniło włosy i zgasiło ten fatalny kolor. chodziłam tak miesiąc, po czym znów potraktowałam palette tym razem rozjaśniającym o 4 tony ale zero różnicy :( więc po 2 tyg. poszłam do fryzjera i zrobiłam pasemka i już blond :] ale taki wyszedł balejage -rude i blond pasma. Do tego POTWORNIE zniszczyło mi to włosy :( ale odratowałam je odżywkami gliss kura do włosów zniszczonych (szczerze polecam!!!!) i po 1,5 miesiąca czyli tydzien temu zafarbowałam znowu rozjaśniaczem o 4 tony ale rude mi wyszły przy głowie (za ciemny kolor naturalny :() więc wczoraj zrobiłam je rozjaśniaczem z palette tym o 7 tonów i już ok :P Włoski troche zniszczone -ale nie tak jak po wizycie u fryzjera ;P i na pewno dojdą do siebie dzięki gliss kurowi :) trochężółte ale jest dobrze. Podobno palette jest najgorszy a moje włosy tylko na niego chwytaja i wcale nie jest tak z nimi tragicznie -może to zależy od włosow :P Pozdrówka :) :*