Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kafeteria to dno

Polecane posty

Gość

piszą te same osoby, co na forum o2... już nie wiem, gdzie mam iść, by nie czytać tych zdegenerowanych, ordynarnych ludzi.....

Gość ktos juz sie podszyl
ktos juz sie podszyl,nie zahaslowalas nicka jeszcze jednego,czyli z duza literka "i",ktora moze wygladac jak l i tym soosobem ktos Ci ukradl nicka zgodze sie,kafeteria to dno

Gość ertrter
sorry, ale ja bywam tu, nigdy na forum o2

Gość
_____________________ a tam, nie obchodzą mnie podszywy szukam forum dla normalnych ludzi ktoś mi pomoże.. ? nie wierzę, że piszecie tylko tu

Gość kaszmirowankvfn
są różne 'forumy' :) zalezy jaka tematyka Cie interesuje. Ale dla kobiet są tez inne fora, bardziej normalne.

lateral - niektorzy jak maja ulude anonimowosci, to hulaj, dusza! tylko w realu nudne ciapy to szescianu :O. taka filozofia: w ryj mnie nikt nie kopnie, to się wyżyję. żałosne :O

Gość
hellishbloodystorm - no niestety masz rację a forum może być jakiekolwiek, byle nie było tam setek denerwujących reklam jedno już znalazłam i zastanawiam się, czy jest sens tam pisać... http://www.forumowisko.pl/ jednak te działy są beznadziejne i mnie zniechęcają :O Kącik złamanych serc Wyraź swoje smutki, przestań kłębić je w sobie - uwierz - PRZEJDZIE CI gdy podzielisz się nimi... Zerwanie, zdrada, niechęć to uczucia które mogą się tu znaleźć. 895 21.643 Wczoraj, 23:27 W: wspomnienia... :( Autor:: Diabelek69 Trudności życiowe Czyli wasze problemy dotyczące życia, problemy z rodziną, ludźmi i TRUDNE SYTUACJE. Nie wiesz co zrobić? Napisz... 1.192 31.567 Wczoraj, 23:01 W: sylwester z chłopakiem Autor:: martysia09 Podryw doskonały czyli wasze metody adorowania (podrywania) i umiejętność spędzania czasu z drugą osobą aby być dobrze wspominanym

Gość
typowy popis kultury, dno totalne

Gość
cóż, widać niektórzy potrafią tylko zwrócić na siebie uwagę narzucając się innym

Gość
wiesz, nie jestem tu, żeby rozmawiać z takimi osobami jak ty tylko z dziewczynami i kobietami, bo to jest forum właśnie dla mnie i dla nich ___________________________

Gość
w sumie to nawet jesteście śmieszni, a może to jedna osoba ? Nieważne, nie muszę do niczego się przyzwyczajać.