Mon81 0 Napisano Listopad 24, 2020 Dnia 30.04.2019 o 07:43, Gość anna napisał: Wczoraj mialam zabieg usuniecia nadmiaru powieki gornej. Zabieg przeprowadzal mi dr.Pawlicki z Wroclawia,cudowny mily czlowiek z takimi tez rekoma. Kobiety nie bojcie sie tego zabiegu ,jezeli ktoras robila kwas czy botox to znieczulenie czuje sie tylko takie uklucie igla.WYCIECIE I SZYCIE NIC NIE BOLALO. Jestem pierwsza noc po zabiegu i nie mam siniakow jedynie spuchniete gorne powieki ,ale to wiadomo.Za tydzien sciagniecie szwow i napisze jak wygladam.Lekow przeciwbolowych po zabiegu nie musialam brac. Witam Pani Anno, czy bylaby mozliwosc podeslania zdjec na priv? Jak ocenia Pani zabieg teraz? Jak dlugo miala Pani siniaki i opuchliznę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katierina88 0 Napisano Maj 13, 2021 Cześć, ja miałam np opadające powieki, przez które źle wygladałam, szpeciły mnie w pewien sposób. Nie mogłam normalnie sobie pomalować powiek. Ja zdecydowalam się na zabieg korekcji powiek w klinice Elite w Warszawie. Przynajmniej wyglądam o wiele lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klarta 0 Napisano Lipiec 3, 2023 Na blefaro górnych powiek polecam lekarke w lk med w Krakowie, dr Lesniak. Wpsniala kobieta i cudowna, kompetentna lekarka. Miałam ogromny problem z nadmiarem skóry , doktor poradziła sobie wysmienicie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach