Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SzybcyiWsciekli

KTOS MA PROTEZE ZEBA NA HACZYKU??

Polecane posty

nie mam jednego zęba i zaproponowano mi za 180zł mini protezkę na haczyku zawieszonym na sąsiednim zębie. na nic lepszego mnie nie stać. wiec mam pytanie: czy to jest bardzo widoczne? nie mam górnej 4. powiedźcie czy to bardzo rzuca sie w oczy

Gość ja mam protezę na haczyk
i nie zamieniłabym jej na mostek - na początku troche dziwnie ale jak sie przyzwyczaiłam to ok a czy widać? to zalezy czy jak się uśmiechasz to widać wszystkie zęby a nawet dziąsła , ja usmiecham sie normalnie niezbyt szeroko i mam taki układ ust że nie widać chociiaż proteza jest zaczepiona na 2 i radzę zrobić u protetyka duzo taniej bo dentysta i tak zamawia od protetyka tylko nalicza marże

Gość 000
to a końcu nie masz czwórki czy szóstki?? Bo na innym topiku napisałaś że nie masz szóstki a tu, że czwórki.

Gość paprotka2
Przed wielu laty miałam taką protezkę i dwa razy ją pogryzłam, jestem osobą nerwową i bardzo mi to przeszkadzało. Obecnie mam na wkręt i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona. To nie jest to samo, co koronka, tylko jest to wpuszczone w korzeń zęba. Jak to mi kiedys wypadnie (twu twu) dam sobie zrobic ząb tyatnowy.

Gość gośćEla
Ja mam mini protezę na górnej dwójce'''''właściwie nic nie widac....protetyk spisał się na medal:) ale..............jedząc w protezie straciłam trzydzieści procent smaku:(