Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany 6

jak sie zemscic za pobicie

Polecane posty

Gość zalamany 6

witajcie jestem wtakiej sytaucji-> wczoraj bylem pobity za to ze bylem zakochany w dziewczynie ktora ma chlopaka i pisal do mnie sms odnieb sieod niej gnoju bo ci łeb rozjebie hujujebanywiec mnie pobil wiec mysli o zemscie co ja mam zrobic bardzo chcem go pobic zato ,moji bracia juz towiedza jeden juz lata znozem po mieszkaniu;/ wy doradzcie co mam zrobic zebyon tz ucierpial na tym mocno

Gość to zgłasza sie na policji
i robi sie obdukcję

Gość gfde
zglos na policje to posiedzi ten co cie pobił przynajmniej 2-3 lata.

Gość haha posiedzi dobre
nie w naszym kaju niestety:]

Gość legionistaaaa
pojdzieszna psy zrobisz z siebie frajera, konfidenta, donosicliela. a polacy tego nie lubia bo maja w pamieci szpicli komunistycznych. jak nie byl karany to twoje slowo przeciw jego, on znajdzie 2 swiadkow ze byl gdzie indziej do teg opotwirdzi to jeg opanna i wtopa. ja bym zalozyl kominiarke wziol kumpla do asysty (samemu lepiej nikt cie nie zagoni w razie wtopy) i obil mu kolanka w ciemnym miejscu.

nie zachowuj sie jak dzieciak, choc napewno ambicja i te sprawy. Wiadomo jak to my faceci mamy... choc to oczywiscie nie jest rozwiazanie oddac. bo byla zajeta wiec po co cos probowales....? a jak juz chcesz tak to zalatwic, to mu wpierdol ale uderzaj w brzuch, plecy, czyli miejsca gdzie bardzo szybko schodza slady

ewentualnie zrob lekka pokazowe wez 2 kumpli zalozcie kominiarki, jak bedzie gdzies szedl cczy co, podjedzcie busem, wrzuccie go na pake, zawiezcie do lasu, i zastraszcie, a na koncu zostawic go nagioego. To napewno cos mu uswiadomi ze troche byl blad z jego strony

Gość skąd do diabła mamy
pokaż mu anusa,to wystarczająca kara,latami bedzie miał koszmary

Gość zalamany 6
dzieki za rady dostal za swoje porzadnie !!!!:):) odemnie huahuahua ZEMSTA BYWA SLODKA A POKUTA BYWA GORZKA!! ;D;D

Gość zalamany 6
jak radziliscie pokazałe, anusa ,mało tego ,kazałe, mu włozyc tam palec,wzbraniał się okropnie,krzyczał,zapamieta na długo