Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hariss***

Stosuje NATURALNE PLANOWANIE RODZINY - Czy ktos jeszcze ???

Polecane posty

Czesc dziewczyny :) Od nie dawna zaczelam czynnie obserwowac swoj cykl... Chce wymienic sie z innymi kobietami doswiadczeniami zwiazanych z NPR. ZAPRASZAM

Gość naturalne metody to najlepsza
droga do spłodzenia potomka, nie dziekuje, wole tabletki;)

Gość zejdz na ziemie kobito...

NOSEK TY JESTES UPOSLEDZONA CZY CO ?? JAK NIE MASZ NIC DO POWIEDZENIA W TYM TEMACIE TO PROSTA DROGA!!! WYPAD

Jak dla mnie to jest dobra metoda dla kobiet po ślubie lub żyjących w nieformalnym związku :) Jeśli kobieta zna dobrze ale to bardzo dobrze swoje ciało to metoda może okazać się skuteczna :) Ale trzeba przestrzegać wszystkich zasad codziennie mierzyć temp, badać śluz itp Niektórzy myślą że to jest metoda tzw. kalendarzyk ale nei na tym to polega :) bo kalendarzyk tylko wskazuje dni płodne i nie a to jest mylne:)

Gość deli25
ja stosuje NPR od ponad roku, już miałam dosyć truć się hormonami. Teraz od stycznia będziemy planować dzidzię.

i ja tez...jak narazie naturalne metody zapobiegania ciąży...ale jak wpadniemy, to trudno.Trudniej nam będzie, ale jakos damy rade, nie powiem,zebym się nie cieszyła z tego powodu.Ale wolę, żebyśmy staneli na nogi przed tym jak wyjdzie na świat dzidziuś.Nie uśmiecha mi się mieszkanie z rodzicami, moimi czy męża.

Witajcie:) zgłaszam się do grupy NPR :) jestem właśnie w połowie cyklu i czekam na skok temperatury :) To mój pierwszy cykl z NPR.

Ja dzisiaj dostalam @ prowadzę swoje zapiski i wykresy na 28dni. W stopce udostępniam swoje cykle. Napiszcie dziewczyny skad jestescie i ile macie lat.