Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Czesc dziewczyny :) Od nie dawna zaczelam czynnie obserwowac swoj cykl... Chce wymienic sie z innymi kobietami doswiadczeniami zwiazanych z NPR. ZAPRASZAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aka Nosek 2 Napisano Grudzień 29, 2007 ja nie wierzę w te naturalne metody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Nikogo nie ma ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naturalne metody to najlepsza Napisano Grudzień 29, 2007 droga do spłodzenia potomka, nie dziekuje, wole tabletki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 No ja wlasnie chce spłodzić potomka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 a co do tabletek NIE POLECAM :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 I TO JEST TOPIK DLA TYCH KTORZY TO STOSUJA A NIE DLA TYCH KTORZY TO NEGUJA!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zejdz na ziemie kobito... Napisano Grudzień 29, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aka Nosek 2 Napisano Grudzień 29, 2007 nie będziesz rządzić kto ma się wpisywać na tym topiku a kto nie...i się nie drzyj :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 wypad nosku!!!! hahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 NOSEK TY JESTES UPOSLEDZONA CZY CO ?? JAK NIE MASZ NIC DO POWIEDZENIA W TYM TEMACIE TO PROSTA DROGA!!! WYPAD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Jak dla mnie to jest dobra metoda dla kobiet po ślubie lub żyjących w nieformalnym związku :) Jeśli kobieta zna dobrze ale to bardzo dobrze swoje ciało to metoda może okazać się skuteczna :) Ale trzeba przestrzegać wszystkich zasad codziennie mierzyć temp, badać śluz itp Niektórzy myślą że to jest metoda tzw. kalendarzyk ale nei na tym to polega :) bo kalendarzyk tylko wskazuje dni płodne i nie a to jest mylne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Taka jedna kobitka BRAWO dla Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Dziękuje to tylko moje zdanie nie każdy musi się z nim zgadzać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Ja 3 cykl staram sie o dziecko metoda naturalna jak na razie bez efektow :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deli25 Napisano Grudzień 29, 2007 ja stosuje NPR od ponad roku, już miałam dosyć truć się hormonami. Teraz od stycznia będziemy planować dzidzię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Na pewno kiedyś się uda :) Postaraj się dużo o tym nie myśleć :) życzę powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Deli :) zaczernij nick zeby nikt sie za Ciebie nie podszywal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Deli ja dzis dostalam @ i zaczynam znowu wszystko od poczatku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 sprawdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwoniutka123 0 Napisano Grudzień 29, 2007 i ja tez...jak narazie naturalne metody zapobiegania ciąży...ale jak wpadniemy, to trudno.Trudniej nam będzie, ale jakos damy rade, nie powiem,zebym się nie cieszyła z tego powodu.Ale wolę, żebyśmy staneli na nogi przed tym jak wyjdzie na świat dzidziuś.Nie uśmiecha mi się mieszkanie z rodzicami, moimi czy męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mafou 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Witajcie:) zgłaszam się do grupy NPR :) jestem właśnie w połowie cyklu i czekam na skok temperatury :) To mój pierwszy cykl z NPR. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Witajcie dziewczyny ciesze sie ze nas przybywa ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Ja dzisiaj dostalam @ prowadzę swoje zapiski i wykresy na 28dni. W stopce udostępniam swoje cykle. Napiszcie dziewczyny skad jestescie i ile macie lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hariss*** 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach