Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość close your eyes..

Czy jakies panstwo moglo by wygrac ze Stanami Zjednoczonymi?

Polecane posty

Gość close your eyes..

chyba nikt nie ma szans:o stany to potęga neistety :(:(:(

«Jest pięć sposobów na zwycięstwo: – Wiedzieć kiedy walczyć, a kiedy nie walczyć. – Umieć wykorzystać różnice w liczebności wojsk obu stron. – Sprawić, by od szeregowca po władcę wszyscy mieli wspólny cel. – Być gotowym, aby zaatakować nieprzygotowanego wroga. – Posiadać generała, który jest zdolny oraz władcę, który się nie wtrąca.»

Gość Kłamstwo wszyscy kłamią
Bush nieźle to wykombinował oczywiście nie sam. Jak mozna było zabić tylu ludzi tylko i wyłacznie dla pieniędzy? Przeciez prawda i tak kiedyś wyjdzie na jaw? Jak oni moga kłaść się spać i wiedzieć o tym,ze oszukali cały świat. Amerykanie i USA obrońcy prawa, nie depczacy wartości, za wolność i niepodległość, te ich patetyczne wypowiedzi, że tylko NARÓD! Zygac się chce jak oni kłamią. I pomysleć, ze oskarżają naszych polskich żołnierzy za ten atak w Iraku a co zrobili amerykanie. Niech najpierw Bush i jego świta odpowie za morderstwo WCT, za zamach na konstytucje, niepodległość i wolność. Gdzie tu jest sparwiedliwość????

Gość chcialabym zobaczyc marsa
stany sa najbardziej zaklamane :o zobacz sobie film o przywódcach elit na swiecie ktorzy rzadza cala kulą ziemską:o nawet prezydentow wybieraja....masakra!

Gość przegrali z wietnamem
;) przegrają w Iraku

Gość ja tez mam i
mam przeczucie ze USA gotuje nam wszystkim zły los, wszystkim na całym swiecie:(

Gość Polska i tylko Polska
!!!

Gość ja tez mam i
i to jasne ze poszli do iraku po rope nie? jak myslicie? nie uwierze w to ze weszli do Iraku po to zeby lapac terrorystow:o

\"Jak mozna było zabić tylu ludzi tylko i wyłacznie dla pieniędzy?\" oświecę cię :O spora część wojen prowadzonych przez ludzkość od ery kamienia łupanego była dla pieniędzy lub ich ekwiwalentu :P