Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielkawpodróży

singiel w podróży!!!!!!

Polecane posty

Gość singielkawpodróży

czesc, czy był ktoś z was w pojedynkę na zagranicznej wycieczce np w Egipcie, w Maroku itp?? Bo ja się wybieram sama i chetnie poznalabym kogos kto ma takie doswiadczenie za sobą, jak wlasciwie cos takiego wygląda??

Gość na zagranicznej nie
ale w Polsce to tak ;)

Gość singielkawpodróży
a czy ktos korzystal moze z biura podrozy travelplanet??? bo tam mają wlasnie specjalną oferte dla podrozujacych samotnie

Gość singielkawpodróży
nikt nie byl o kurcze chyba bede pierwsza :O

Gość nie bedziesz pierwsza
sporo osob jezdzi (moja ciotka byla kilka razy). Tylko niekoniecznie siedza na kafe :P

Osobiście nie byłam. Mam jednak kolegę, który sam podróżuje i nie narzeka. Fakt dopłaty są powalające. Byłam sama (ale nie samotna) ostatnio we wrzesniu i dopłaciłam chyba 650 zł za to, ze bede sama w pokoju. Masakra! Wiem, ze chyba z niemieckich biur są lepsze oferty - jesli masz blisko np. do Berlina. Travelplanet to portal turystyczny, który sprzedaje oferty wybranych biur podróży (masz je na dole strony) , po prostu wpisujesz dane jakie Ciebie interesują i szuka w 10 biurach np. Jednak to wielka ściema bo ceny są takie same jak w biurze, tylko po prostu zrobili ładną zakładkę dla singli. Jak jechałam ostatnio to właśnie sprawdzałam mój hotel czy przypadkiem nie jest nieco tańszy i...niestety. Także czy kupisz przez neta w travelplanet czy przejdziesz sie do danego biura osobiście to na to samo wyjdzie.