Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa wariatki..

moja tesciowa to diabel----

Polecane posty

moja tesciowa zrobila mi prezent i wyjechala na tydzien do Polski:) maly kopie mi w brzuchu , przywitam nowy rok z soczkiem w reku jak nie zasne przed 24:p szczesliwego nowego roku!!!!!!!!!!!!!!

Gość do moja też
......Mróweczkaaaaa ------ nie każda matka sobie zyczy aby obca i na dodatek wredna baba zajmowała się jej dzieckiem.... no nie wiem czy taka obca, a jej synalek w łózku i do utrzymywania was to już nie obcy. A wasze matki to co, zięciowie inni ich wypieprzyć z domu jak przyjdą i cś się odezwą. Też dla waszych mężów teściowa to obcy babsztyl.

Gość do do moja tez i reszty
oczywiscie ze tak, moja matka nigdy nie widziala moich dzieci:P prawda jest taka, ze najlepsi tesciowie sa na 102, 100 metrow od domu i dwa pod ziemia:) a tesciowa to w ogole jest jak skarb i trzeba ja szybko zakopac:) nigdy nic pozytywnego nie wyjdzie, jak czyjakolwiek tesciowa bedzie udawala matke lub w jakikolwiek sposob sie wtracala w zycie mlodych. ja wole oddac dziecko obcej osobie niz tesciowej:O niestety, niektore osoby sie do tego nie nadaja:O a juz mieszkanie z tesciowa i dzieckiem to calkowita pomylka... babsztyl by sie chetnie we wszystko wepchal, a jak sie jej porzadnie nie ustawi to rozpierdzieli rodzine... wiecie, mnie na prawde nie interesuje co beda robic moje dzieci jak dorosna, mam gdzies z kim sie ozenia i co beda robic ze swoimi dziecmi, to nie moja sprawa, ja mam moje dzieci przystosowac do samodzielnego zycia, bo nie jestem wieczna i moze sie ktoregos dnia okazac, ze moje dzieciatko nic beze mnie nie zrobi... drogie tesciowe, jedzcie sobie na wczasy i korzystajcie z zycia, w koncu sie uwolnilyscie od darmozjadow to zyjcie swoim zyciem a nie pchajcie sie tam, gdzie was nie chca... a nawet jak chca, lepiej mniej sie pojawiac niz pchac na sile... przynajmniej bedzie sie milej widzianym gosciem a nie przeklenstwem;)

Gość moja też
DO "do moja też" OCZYWIśCIE, żE TEśCIOWA TO OBCA BABA!!!!!!! NIE PISAłAM, żE Mąż JEST OBCY, BO TO Z NIM BRAłAM śLUB, A NIE Z NIą I TO ON JEST OJCEM NASZEGO DZIECKA A JA MATKą, A NIE ONA!!!! R*O*Z*U*M*I*E*S*Z ???????????????????????????????????????????????????????? DO "do moja też i reszty" ZGADZAM SIę Z TOBą KOCHANA W 100%. TEśCIOWE MAJą SWOJE żYCIE A MY SWOJE, WIęC KAżDY NIECH SIę NAJLEPIEJ ZAJMIE SOBą I NIEPROSZONY, DO NICZEGO NIE WTRąA!