Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko na niebie

czy ktos jak ja nie ma ochoty bawic sie w sylwestra?

Polecane posty

Gość sloneczko na niebie

nie wiem co sie dzieje ale ja w tym roku mam ochote po prostu nic nie robic...nic a nic mam 2 propozycje- wyjazd w gory i domowke ale najchetniej siedzialabym w domu przed tv tylko przez to ze co nie wlącze tv, radio itd wszedzie slychac o sylwestrze to samo znajomi , jedynie pytanie to co robisz na sylwestra. i przez to tak sie zastanawiam czy nie bede zalowac, znajomi wrocą z gór i będ a opowiadac jak fajnie bylo....to samo reszta która gdzies wybywa macie tez takie lenia jak ja???

Gość ti...
ja ma odwrotnie nie mam gdzie pojsc i bede gapic sie w ekran:(

Gość eeeeeeeee
mam propozycje nie mam ochoty i rozumiem autorkę :)

Gość sloneczko na niebie
bo jest taka presja a prawda jest taka ze wiele razy w roku bawisz sie o wiele lepiej. no ale chodzi o ten jeden dzien i dlatego. kurde a ja mam takeigo lenia, nie chce mi sie tanczyc, pic, myslec o stroju, czy pakowac na te góry

Gość sloneczko na niebie
no widze ze ktos ma podobnie, pozdrawiam:))))

Gość przerwa miedzy palcami 59
a ja mam 3 propozycje i na żadna mi sie nie chce : - z koleami i kolezankami z klasy - z kolezankami ich chłoipakami i kuzynami z gim - babski wieczór i znałabym tylko jedna dziewczyne i na dodatek nie moge pic :( :O wiec raczej nigdzie nie ide :O

Srać na tegorocznego sylwka :o Jestem na antybiotykach, które będę jadł do czwartku 😠 A iść po to, by patrzeć na ujeebane ryje to raczej mi się nie chce . W sylwestra o 12 w nocy zaszaleje... naparze sobie rumianku ...pies pierrdolił ten nowy rok :o Szkoda tylko wpisowego :o, mógłbym sobie coś za to kupić ...

niby nie mam gdzie pójść i... standard :D ale ostatnio jedna sytuacja uświadomiła mi, że nawet jak bym miał możliwość to bym nie skorzystał 🖐️ więc chyba tak naprawdę to nie mam ochoty...

Gość widocznie---
nie jestem dziwna,a juz tak myslalam,ale widze ze nie ja jedna nie mam ochoty nigdzie lazic....

Gość sloneczko na niebie
no ja juz odmowilam wyjazdu, tez wplacilam zaliczke i raczej nie dostane jej z powrotem...no ale trudno sie mowi tylko ze najgorsze jest to ze nie bede sama w domu, bo beda moi wspollokatorzy najprawdpodobniej a tak bym chciala byc totalnie sama..

:D Ja Nie mam ochoty i dobrowolnie rezygnuje z wyjazdu na tydzien do jakiegos zimnego domu, zimno na dworze brr..... bal /za drogi!/ nie wiadomo jakie towarzystwo na balu .... Bez przesady to zwykly dzien jak kazdy inny

Też nie mam za bardzo ochoty ...i jesli u mnie nie wypali domowka to posiedzę sobie w domu z mamuską;-)) a jeśli u mnie wypali to będzie max 10 osob..na to jeszcze mogę mieć ochotę..ale na sylwestra i grubą popijawę jak rok wstecz czy dwa już nie mam najmniejszej ochoty... jakoś w ogole nie czuje,że sylwester już za dwa dni