Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zurawinka

dlaczego bierzecie slub w taki paskudny dzien jak dzis??

Polecane posty

naprawde nie rozumiem tego, jest tyle pieknych i CIePLYCH miesiecy w roku!!!!! Naprawde to taka przyjemnosc marznąć w ten jeden jedyny dzien? Nie lepiej latem, bez pospiechu, bez martwienia sie o to czy suknie pobrudzi sie w sniegowym blocie...

latem też wcale nie fajnie...to nic fajnego jak pot po dupie leci :O

Gość mnie tam nic nie leciało
brałam śłub w lipcu i było 15 stopni :P

nie sadze aby w licpu bylo minus kilka stopni co najwyzej +10 ale to juz i tak jakas ekstremalna sytuacja

Gość ossollemijjo
zurawinka, pewnie jest wiele osob, ktore poznaly sie tego dnia, lub mialy inne piekne wspomnienia z nim zwiazane :) wcale dla nich nie ejst to paskudny dzien! :) ja mam taki piekny, choc mrozny dzien w lutym :)

Gość każdy ma prawo
robić sobie wesele kiedy chce a ty masz zagwarantowane że w lato w ten dzień kiedy masz wesele że nie bedzie lało i wiało nie każdy dzień lata jest ciepły i suchy boże co za głupi temat któś zrobił kompletnie bezsensu :(

Gość każdy ma prawo
a tak pozatym to dzis jest bardzo ładnie i słonecznie bynajmniej na śąsku

rano owszem bylo ładne slonce, ale ślub bierze sie zwyklepo godzinie 16 a o 16 to juz bylo calkiem ciemno no i na dodatek ten mroz, brrrrrrrrr Dodam ze moja mama miala ślub w Boze Narodzenie , bylo - 15 więc ciagle powtarza mi zebym sobie wybila slub zimą, bo to straszna głupota a ona bardzo zaluje ze slub jej i mojego taty nie odbyl się latem

Gość ossollemijjo
zurawinka :D dlaczego ejstes taka... ograniczona? :))) zakochanym mróz raczej nie przeszkadza :) uwierz mi - wiem coś o tym :]

Gość hjfhjhfjfj
taki mamy klimat że każdy dzień może być paskudny a latem owady, błoto z powodu deszczu, kurz niesiony z wiatrem? temat jest denny, nawet jak na prowokację wiadomo że gdyby się panowało nad pogodą lub miało wybór dnia, każda brałaby ślub w słoneczny ale nie za gorący dzień lub w świeżym śniegu, do tego usunęłoby się deszcz, błoto, wiatr, kurz, owady, pyły i pyłki i co tam jeszcze...

Gość hjfhjhfjfj
moja mama też miała ślub zimą, w grudniu było bajkowo... :) i potem też...

Gość hej zurawinka ....
napisalas ze slub bierze sie zwykle po godz. 16, w mojej okolicy najczesciej wygieraną godziną jes 14, a mnie samą namawiano na 12-tą ..... więc godzina jest chyba nie istotnym argumentem

ale wy jadem plujecie , rany.... ja się tylko pytam, bo mnie to strasznie dziwi dlaczego niektóre pary wybierają slub zimą, dla mnie to glupota, no chyba ze jakas zaciążyla i jej spieszno do oltarza:)

wcale nie jestem w ciazy, abede miala slub w nastepnym roku i to w listopadzie dokladnie 22, tak w listopadzie!!! a dlaczego bo to dla nas miesiac najpiekniejszy, mamy soja rocznice w nim moi rodzice tez brali wtedy slub i sa szczesliwi a za rok beda mieli okragla rocznice wiec uwazam ze to najlepszy czas. a pogoda nie jest najwazniejsza tlyko to co w sercu i na cale zycie. a tu zaczelo sie cos takiego ze oprawa, kwiatki i pierdolki wanijesze

Gość szuru buru szur
przecież nikt jadem nie pluje! tylko ci dziewcyzny tłumaczą :D rany - przewrazliwiona ejstes

Dlaczego? Bo sceneria jest przepiękna, bo okres magiczny, bo... Jest tyle samo powodów za tym, żeby brać ślub w grudniu jak i za tym, żeby się pobrać w lipcu. I przeciw temu też.

Ja brałam ślub zimą i nie żałuję. Nie zmarzłam. Miałam ciepłe pończochy, bolerko i było mi ciepło. Sceneria była piękna, zimowa, pruszył śnieg. Co z tego, że było ciemno? Mnie taka aura odpowiadała. Myślisz, że latem nigdy nie jest zimno, nigdy nie pada, nie wieje? Moja siostra brała ślub w sierpniu- lało, wiało, było zimno, jej się rozmazał makijaż i musiała do sukni założyć bluzę, bo nie miała żadnej białej marynarki czy bolerka.