Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka1234567

wypada kupic chlopakowi zegarek za 200 zł

Polecane posty

Gość anka1234567

chodzi o to, ze nie wiem czy to nie jakas tandeta .. i porażka .. dać chlopakowi zegarek za 200 zł (ok.) nie wiem co mu kupic .. myslalam o zegarku ale nie mam zbyt wiele kasy ....... kupic taki za 200 czy lepiej pomyslec nad czyms innym .....?? nie chcialabym zeby mu sie zaraz rozwalił .. czy coś ..

ja zegarka nie radze Ci kupowac, bo mierzy czas waszego rozstania. Oczywiscie nie musisz w to wierzyc, ale tak i jest przesad i w gronie moich znajomych on sie sprawdzil...

Przesądy niby głupie ale powiem Ci, że lepiej na zimne dmuchać. Mi babcia mówiła, żebym z chłopakiem na cmentarz nie szła, bo to podobno wróży śmirć miłości, a że tak wypadło, na cmentarzu sami byliśmy (święto zmarłych, zaduszki i pogrzeby podobno się nie liczą, tylko tak jak się pójdzie we 2 świeczke zapalić czy się pomodlic to tak). No i miłość się skończyła..Niby głupie, ale cos w tym jednak jest. Więc może daruj sobie ten zegarek..

Gość efreljgdlkfjlds
też nie radzę kupować zegarka... niby nie wierzę w przesądy ale u mnie to też się sprawdziło:( nie nalezy też podobno kupować butów a ja mojemu byłemu kupiłam kiedyś kapcie jak byliśmy w zakopcu na wakacjach no i kilka miesięcy później się rozstaliśmy:( jest taki przesąd, że jak chcesz zatrzymać przy sobie faceta to kup mu szalik albo pasek do spodni (przywiązujesz go do siebie w ten sposób) niby te przesądy są głupie ale się sprawadzają!:(

Gość jak zwykle macie
problem z rozumienim tekstu. ja dalm chlopakowi raz regarek w tej kwocie. jest klasyczny, ale nie tandenty, dobrej firmy, ale tani. dawalam tez buty u kiedys krzyzyk, a wszystkie te rzeczy sa naszpikowane przesadami. jestesmy ze soba ladnych pare lat, w przesady nie wierze :P heheheh nie z tego powodu koncz sie zwazki.

Gość rany jakie zabobony
szok ze ludzie wierza w takie brednie!!! lepiej sobie tłumaczyc ze sie rozstało bo kupiła facetowi kapcie! normalnie smiech na sali!

Gość Panterka01
E tam, zegarek... najważniejsze, to nie dawać scyzoryka ani maszynki do golenia, bo ostrze przecina więź, łączącą Ciebie i partnera!!!!! :)