Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcozesobazrobicc

POWIEDZCIE kobitki czy to normalne, czy tez tak macie?

Polecane posty

Mam ciagle hustawki emocjonalne:o Raz w skowronkach, a za chwile w rozpaczy (czestszy stan)i to bez powodu!!! OT tak sobie namysle, ze jest tak zle, smutno, nie mam co ze soba zrobic! :o Meczy to mnie kilkanascie razy dziennie. Jejuuuuuu ja juz nie jestem nastolatka..!!!!! a tu takie hustawki, no nie daje rady:o Chcialabym byc szczesliwa, a nie potrafie:(

tez o tym myslalam:o czyli powinanm pojsc do... psychologa? o

nikt wiecej tak nie ma? :(

Gość nie wiem ale
ja tak mam ale przed menstruacją :P

alez ja nie chce:o to jest takie ponizajace:( a stan trwa od dluuuuzszego czasuuuuu:o ale zawsze mam nadzieje, ze cos sie zmieni bez wiekszego mojego wplywu:D polna rusalka a tobie pomogl psycholog? sam arozmowa moze to wyleczyc? jak to mozliwe?

Gość fdgd
Depresja. Psycholog i terapia.

Gość nie wiem ale
psychiatra niekiedy. a powód tego zachowania? jakie problemy? jakaś pustka w życiu?

tak wielka pustka w zyciu, czuje sie jakbym byla totalnie sama, samotna na dodatek lecz czy to tlummaczy takie zachowanie?? :o

raczej nie pasuje mi to do depresji... cóż.. to może być PMS, rozdrażnienie spowodowane wysokim poziomem estrogenów ( np. przez tabletki anty), albo początki jakiejś psychozy, ew jesteś takim typem o zaburzonej osobowości :)

odpowiadając na temat, ja tak nie mam... ... nie zdarzają mi się hustawki nastrojów bez powodu. :)

Gość moim zdaniem tak
ja czuje sie smutniej, kiedy czuje ze brakuje mi ludzi, czlowiek to istota spoleczna;)

a moze jeszcze ktos sie wypowie? ale wiecie co? rzeczywiscie jak bralam pigulki anty to wtedy mialam totalny odjazd hustawek:o czulam sie tak strasznie zle..., ze co pewien czas musialam odstawiac je... heheh, tak wiec moze to rzeczywiscie te hormony? tylko hmmm teraz juz ze 2 miechy znowu nie biore wiec sama nie wiem co jest ech.. :)