Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama juz nie wiem....

Czemu faceci jak już zdobędą kobietę to przestają sie tak bardzo starać???

Polecane posty

>>>Turquoise co do luzu i zaczynania chodzic.. to jestesmy ze soba ponad rok wiec ...:)

wiadomo ze slodzenie nion stop przyprawialo by po pewnym czasie o wymioty, ale wlasnie takich drobnych rzeczy "romantycznych" czasem mi brakuje... no ale nie kazdy jest romantykiem,. facet to facet i nic nie poradzimy;)

Gość maaatylda
Ja tam nie wymagam zebym była w centrum jego zainteresowania całe życie ale od czasu do czasu drobne przyjemnosci, słówka, gesty, same z siebie a nie w odpowiedzi na moje, by sie przydały ;)

maaatylda zgadzam sie z toba w 100%;)

nigdy nie bedzie tak jak na poczatku. nigdy :) ale to jest normalne. faceci nie lubia byc do niczego zmuszani, oni kupia tego kwiatka raz na rok i czuja sie dumni z siebie. zamiast mowic "szkoda ze tylko raz na rok mi go kupujesz" to uciesz sie (ale nie wpadaj w euforie). a za kilka tygodni sama sobie go kup i powiedz, ze zakochany kolega Ci go kupil ;) albo, ze sama go sobie kupilas, po prostu, bo juz dawno nie dostalas od nikogo kwiatow... ;) kwiaty i takie pokazowki sa wazne i mile, ale nie sa najwazniejsze

Gość maaatylda
Sama juz nie wiem... my to mamy ten sam problem ;d musimy cos wymyslec bo mnie juz drażni taka sytuacja. trzeba znalesc ksiazke pod tytułem "jak zrobic z faceta romantyka?" ;d moze jest jakis sposób ;) bo my to takie niepoprawne marzycielki jestesmy, ksiżeniczki śniące o królewiczach z bajki idealnych... niestety takich nie ma facet to tylko facet...

wlasnie glupi kwiatek nie jest najwazniejszy...;) ale ten chwyt ze sama sobie kupie i powiem ze od zakochanego kolegio to dobr jest;) jak bedzie niegrzeczny moj mis to to wykorzystam;)

romantyka z niego nie zrobimy, zresztą moj mi sam powiedzial ze nie jest zwolennikiem kupowania kwoatow, bo wiedną;) eh... chyba specjalnie to powiedzial... asekurant wstrętny;)... ale pare kwitów juz od niego dostałam...;) musimy ich zaakceptowac takimi jakimi sa i cieszyc sie z tego co mamy:) i doceniac ich starania bo na swoj spocob sie starają, a ze są leniwi to neistety czasem ciezko to dostrzec;)

Gość moj facet
powiedział kiedyś, że się cieszy ze ZDOBYł taka kobiete jak ja, niby to komplement był, ale ja mu powiedziałam, żeby sie taki nie cieszył , bo stwierdzenie, że mnie zdobyła tak jakby oznacza ze ma mnie i nie musi sie strac już! iże ma sie zstarac! prosto z mostu, no i stara sie:)

niestety nie do kazdego to dociera;)

Gość moj facet
no to skoro powie się mu raz a on nic, drugi... tez nic. to pozostaje tylko książka o zołzach, na pewno nie zaszkodzi a może pomoże:) czytałam ją kiedyś i bardzo mądre rzeczy są w niej zawarte, odnoszące się nie tylko do facetów ale, moim zdaniem, można ją odnieść do do kontaktów z ludźmi w ogóle.

wiesz to tez bez sensu ze ja mu powiem masz sie starac, i on bedzie bo ja tego chcę... On powinien sam z siebie, bez gadania, daltego ze on tak chce....

Gość moj facet
oj, ale facetom trzeba takie rzeczy mówić. np to o kwiatkach ile ja się nagadałam , że chce kwiaty dostawać a on jakoś niechętny, no ale w końcu się przełamał, zobaczył jaka mi tym przyjemność sprawia i teraz sam z siebie kupuje bez okazji:)

bo to chodzi o to, zeby cały czas tego króliczka gonic polecam ksiazke Sherry Argov \"Dlaczego mezczyzni kochają zołzy\"

hahaha nie starasz sie - zle starsz sie - tez zle, bo robisz to dla mnie hahaha :D zastanow sie dziewczyno...

poprostu uwazam ze ces sensu jesli np kupi mi kwiatka bo mu powiem ze chce dostac kwiatka... bez sensu... uwazam ze powienien sam z siebie sie starac...i tyle...

Gość jak pajac wyglada
bo taka jest kolej rzeczy.o nową zabawkę też lepiej się dba a raczej na poczatku a potem rzuca w kąt . tak jest właśnie z facetami.:P

Gość moj facet
to siedź z założonym rękami czekaj na cud.

ah tam.... porpstu trzeba zaakceptowac go jakim jest i tyle... a nie... bede mu mowic kupuij mi kwiaty, nos na rekach i codziennie mow kocham.. bez sensu... Okazuje jak umie i tyle i musze to doceniac:)

faceci ti faceci i nigdy nie zrozumiemy czemu jak juz zdobedą to przestaja sioe starac, tacy są i tyle;)

jak nie zrozumiemy? przeciez to proste jak konstrukcja cepa ;) jakbys ty latala za facetem, ktory potem by ci nadskakiwal i pokazywal na kazdym kroku, jak bardzo mu na tobie zalezy, oraz mial pretensje, ze ty okazujesz ze mu zalezy za malo - tez bys sie przestala starac :O

moze i tak....

Gość noooooooooooooooo
ja mam tak samo kiedyś dzwonil kilkanaście razy dziennie teraz raz , niekiedy wcale bo zajety itd kiedyś byly kwiaty teraz już nie kiedyś wychodziliśmy na miasto teraz dom telewizja i komputer rozmowa nic nie daje powoli przestaje przy nim czuć sie kobietą coraz cześciej myśle o rozstaniu ....

Gość moj facet
mozesz próbować to zaakceptować ale z czasem stanie się to dla Ciebie coraz bardziej frustrujące i źle wpłynie na wasz związek, a tak powiesz mu co byś chciała, na czym Ci zależy dodasz jeszcze , że oczywiście doceniasz wszystko co dla Ciebie robi ale Ty byś chciała więcej, a on jeśli kocha jeśli mu zależy to będzie to robił. i nie martw się krzywda mu się nie stanie! bo przecież nie jest takie straszne kupować kwiaty ukochanej kobiecie!!!!

Buehehe.. z tym niestaraniem na początku dobry motyw :) A tak w ogole to te wsyzstkie sytuacje wynikaja z tego, ze ludzie nie sa monogamiczni a na sile probuja tacy byc..