Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonka

CZY ON MA RACJE BO WKURZYLAM SIE

Polecane posty

Gość zaskoczonka

kupilam sobie niedawno stepper i cwicze na nim a wczoraj moj sasiad mnie zaczepil i powiedzial,zebym na nim nie cwiczyl bo oni wszystko slysza.ale przeciez cwicze w godzinach poludniowych 30minut:(i teraz koniec z cwiczeniamai:(

phi...ja tam bym cwiczyla jeszcze dluzej...jak im sie nie podoba to stopery niech sobie kupia

Do godziny 22.00 mozesz robic praktycznie co chcesz i jemu nic do tego, ja bym dalej smigala, a on jak chce niech wzywa policje nic Ci nie zrobia. ps ja tez mam stepper i az taki glosny nie jest (nikt sie nie skarzyl) wiec niech sasiad nie przesadza:)

ja bym to olala, bo sasiedzi sa zawsze czepialscy, ale cisza nocna jest o 10 do 7 rano. wiec od od 7 do 22 mozesz robic co ci sie podoba. tez mam czepialskich sasiadow, wogole to jakas rodzina cyborgow, rozmawiaja szeptem i nawet muzyki nie sluchaja a jest tam dziewczynka 14 lat! kiedys przyszla do mnie a ja mialam muzyke wlaczona tak normalnie to prosila zebym sciszyla bo ja uszy bola! no i oni sie czesto o muzyke czepiaja, o telewizor (kino domowe kocham i z tata czesto ogladamy) a nawet o taki gowna ze np. mama wola nas z nasych pokoi na obiad (mamy dosc duze mieszkanie wiec trzeba wolac) ale jak dla mnie to normalne nie jest i juz tym sasiadom mowilam pare razy ze moga byc pewni ze po 22 nic takiego nie uslysza

Gość ijaija
oj ,ja mam taki odkurzacz co cały blok słyszy jak odkurzam i mam to gdzies

Gość a co ja mam powiedzieć
jak moi sąsiedzi glośno uprawiają seks-mam im zabronić?

Gość zaskoczonka
ale zaskoczyl mnie i to bardzo:(czlowiek nawet u siebie w domu nie moze robic to co mu sie podoba:(

Gość ijaija
to sa uroki mieszkania w betonowcach ,ja slysze jak sasiad przy goleniu spiewa ,a mnie sasiadka ostatnio zaczepiła ,ze mi skrzypia drzwi w kibelku i jej to przeszkadza ;) a mi nie :0

Gość a co ja mam powiedzieć
tak glośno to robią ,że człowiek ma ochotę po nich małpować,hahaha!!!!!

Gość 33333333333333333333333
moze sprobuj w innym pomieszczeniu np tam gdzie masz kafelki albo cos a jak nie to sie ie przejmuj,cwicz i tyle, To nie Twoja wina

Gość pyniu
moi sąsiedzi nie pozwalają nawet szczekać psom!!!!!!!!!!mieszkam w domkui też jest przesrane.

Gość przecietna czlowieka
hehe to macie sąsiadów , ja swoim pozwalam słuchać muzyki ,którą głośno gram :D , przestali mi zwracać uwagę od kiedy powiedziałem im ,żeby się odpierdolili bo i tak na pół regulatora słucham i mogę głośniej ;)

Do godziny 22.00 mozesz robic praktycznie co chcesz i jemu nic do tego, ja bym dalej smigala, a on jak chce niech wzywa policje nic Ci nie zrobia. ps ja tez mam stepper i az taki glosny nie jest (nikt sie nie skarzyl) wiec niech sasiad nie przesadza:)

Gość candywoman
cwicz i olej sasiada ludzie potrafia byc upierdliwi u mojej kolezanki w mieszkaniu (mieszkaja tam 3 dziewczyny), kiedy zaśmiejemy sie glosniej to sasiadka wali miotłą w podłoge (a ich sufit) tragedia