Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosaleen

Kto jeszcze nie idzie na żadną imprezę sylwestrową, bo nie chce?

Polecane posty

Ja :D Mój pierwszy Sylwester spędzony w taki sposób jaki chcę...beż żadnych nudnych imprez,hurra!!!!!!

Ja. Pierwszy raz od niepamiętnych czasów spędze sylwestra sama w domu przed tv. nie jest to dla mnie oznaka samotności, porzucenia i desperacji ale świadmoy wybór :) miała kilka zaproszeń na domówki ale odmówiłam :) Wstanę sobie raniutko wypoczętaw Nowy Rok i pojadę na narty. Nie mam poprostu ocohty na żadne imprezy :)

Gość mezalians
Siedzę w domu, w dodatku całkiem solo. I będzie mi z tym dobrze, jak rzadko. Żadnych pijanych mord nie zobaczę, żadna baba nie obszczeka mojej sukni, na żadnym rynku nie zmarznę i nie dostanę butelką w głowę. Cicho, ciepło, spokojnie, dobry szampan, a nie jakieś siarkowane świństwo,

mezalinas! Dobrze to określiłaś- w tym roku czuje tak samo A pozatym co to za jazda z tym sylwestrem?? można mieć lepszą imprezę dzień wcześniej lub tydzień później! dlatego, że kończy się rok? dobrze niech się kończy :) i co ztego? :)

Dla mnie Sylwester to najgorszy dzień w roku,ten przymus zabawy.Olewam to,w końcu żyję jak chcę.

Gość candywoman
ja tez zostaje w domu z moim mężczyzną jakis szampan, moze inny alkohol, dobre jedzenie i fajne filmy:) spokojnie huczna impreza? poprostu mi sie nie chce

dokładnie, mi też się po prostu nie chce a te wszystkie piękne kreacje... przez pierwsze 20 minut się cieszysz jak ładnie wyglądasz, a potem już masz ich dosyć :)

Gość eurolux
ja tez:) nie miałabym nic przeciwkoz eby spedzic go zlubym ale aktualnie takiego brak:( ale kolezanka ma przyjsc bedzie winko cos do wszamania fajne filmy i na cholere mi bal:P

ja rok temu przepłakałam po rozstaniu z facetem, więc w tym roku nie mam zamiaru uronić ani jednej łezki :)

Gość candywoman
e, nawet duzo nas:)