Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddds

co lepsze? administracja czy zarzadzanie?

Polecane posty

ej dddds na zarządzanie punktują dwa przedmioty ale zapewne język obcy i (histe,geogr lub matme:)). to zdawaj tak jak pisałam: angol rozszerzony polak i hista lub geografia najlepiej rozszerzone

Gość ddddddds
nie znam w sumie nikogo kto studiuje administracje wiec tu pytam:)

Turquoise---> ale sie przerazaj sie,tylko wejdz na forum uek i tam poszukaj..gdzies kiedys czytałam statystyke z drugiej rekrutacji. obnizyła sie.

Duzo zależy od tego, co zamierzasz robić dalej, generalnie - jeśli chodzi o zarządzanie to przy pracy najemnej odradzam.

Administracja to kierunek typowy przy wyborze kariery np. w służbie cywilnej, generalnie większość osób kończy potem jeszcze podyplomówkę. Główne zagadnienia to prawo i to administracyjne, więc trochę nudne jest. Natomiast na zarządzaniu sporo matematyki jest, zagadnień ekonomicznych, więc wybrałaś kierunki na przeciwległych biegunach, co toba kierowało??

niee. ale moja siostra tak i już przez nią mam wbite do głowy aby POPRAWIAĆ. :D takie skrzywienie

No to wg tych danych na AE nie bardzo mam szanse.. więc moze ten UJ i test z geografii mi pozostaje ;)

Gość gość
Gorszych kierunków nie mogłaś wybrać:-D Po nich nawet do biedronki na kasę Cię nie wezmą hahah Ups sory teraz nawet do biedry trzeba mieć plecy :-)