kodus 0 Napisano Grudzień 30, 2007 jw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hermiona_1 Napisano Grudzień 30, 2007 ja polecam dr Kowalska - przyjmuje ona na ul Teatralnej (budynek basenu)- bardzo mila i bardzo solidna. Tam sa dwie panie dentystki w jednym gabinecie i to wlasnie jedna z nich ale druga tez jest ok. Ja byalam bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marryme 0 Napisano Grudzień 30, 2007 Czy to może p.Lucyna Kowalska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marryme 0 Napisano Grudzień 30, 2007 Nie wiem czy to ona,moja koleżanka kiedys mi polecała.Ale wiesz jak to jest z Kowalskimi...pełno ich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ijaija Napisano Grudzień 30, 2007 no własnie ja mam małgorzate kowalska przyjmuje na grabiszynskiej do wyrywania super ,z plombowaniem gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hermiona_1 Napisano Grudzień 30, 2007 hej macie racje Kowalskich jest sporo - moja wina ze nie napisalam imienia - to jest dr Aneta Kowalska (uzywa podwojnego nazwiska) - wiek sredni do 40 lat - leczylam u niej duzo zebow, nawet dobudowywanie jedynki. Naprawde polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gomm Napisano Grudzień 30, 2007 a jakie ceny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luna_26 0 Napisano Luty 16, 2010 dr grabarczyk domagała, energetyczna, wrocław. bardzo solidna, nie idzie na ilość, choć ciężko się dostać, bo najlepsza reklama, to jednak pantoflem idzie. anie wybielanie lampą, dobe efekty. tanie kanały. LITOŚCIWA, CZASEM ZNIECZULA ZA FREE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2013 ja polecam dr anie dwornicka ale niestety nie mam namiarow,szukam natomiast ortodonte,czy zna ktos taniego i dobrego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirkamrow 0 Napisano Październik 23, 2013 Ja polecam NZOZ Certus przy ul. Budziszyńskiej - http://www.certus-wroclaw.pl/ - obie Panie dentystki są tam OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2014 Ja osobiście polecam http://www.dominiak.net.pl/ . Chodzę tam od jakiegoś czasu, bo mam dużo ubytkow i bardzo sprawnie idzie leczenie, jest miła atmosfera i nie trzeba się niczym stresować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GośkaBiłas Napisano Maj 10, 2014 Świetny jest Omnident, nie pamiętam strony ale nr kom mogę Ci podać z głowy:795 560 222 Robią też na NFZ i koniecznie do dr. Szczombrowskiej, jest super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia91italia Napisano Czerwiec 1, 2014 Też chodzę do Omnident. Jestem zawsze zadowolona. Jeśli chodzi o ich stronę to już podaję : omnident.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irina26 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Omnident i dr Beata Pernala-Szczombrowska. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaca6 Napisano Czerwiec 4, 2014 W Omnidencie, na Powstańców Śląskich leczyłem ostatnio parę zębów. Bałem się tej wizyty, bo dawno nie byłem u dentysty, ale niepotrzebnie. Było bezboleśnie, szybko i co najważniejsze tanio. Nie ma się czego bać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igor24sawicki 0 Napisano Czerwiec 4, 2014 Ja chodzę do omnidentu na Krzykach. Zęby za każdym razem jak tam idę są idealnie wyleczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bronek69 Napisano Czerwiec 4, 2014 Też chodzę do Omnidentu na ul. Ślężną i bardzo sobie chwalę ich usługi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alinkka33 Napisano Czerwiec 4, 2014 omnident ma fajnie prowadzoną stronę internetową i w razie problemów z dodzwonieniem można się zarejestrować przez formularz na stronie http://omnident.pl/rejestracja_on_line/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamil_33 Napisano Czerwiec 20, 2014 byłem ostatnio w omnident na krzykach i nie odczuwałem podczas wizyty żadnego dyskomfortu. Do tego dobra cena - warto się wybrać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maryś23 Napisano Czerwiec 29, 2014 podpisuję się pod powyższymi wpisami - omnident na pewno godny polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dominika_laka Napisano Czerwiec 29, 2014 miałem kanałówkę leczoną w omnidencie - i byłem w szoku, że prawie nic mnie nie bolało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość max kolanko Napisano Czerwiec 29, 2014 Jeżeli chodzi o znieczulenia to dr Szczombrowska zawsze znajdzie najodpowiedniejsze rozwiązanie - prawdziwa profesjonalistka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daria sekila Napisano Czerwiec 29, 2014 nie ważne czy boli - grunt żeby było porządnie zrobione, żebyś potem sobie w brodę nie pluł, że tyle się nacierpiałeś i trzeba iść jeszcze raz. Po wizytach w omnidencie zawsze było wszystko w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaskit21 0 Napisano Czerwiec 29, 2014 Siedziałam godz na forach i szukałam dobrego dentysty we wroc. nie wiem ile wpisów było, że Omnident na krzykach dobry..więc wypróbowałam i na serio jest dobrze:) Jestem z sosnowca i tam jest masakra z dentystami:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość macias7 Napisano Lipiec 2, 2014 jestem z Krzykow, a tam trudno o dobrego dentyste. Ktos polecil mi kiedys Omnident i od tego czasu chodze tylko tam. Podaje nr 795 560 222 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pentium4 Napisano Lipiec 6, 2014 ja chodze do omnidentu na Sleznej, numer zdaje sie ten sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia778 0 Napisano Maj 8, 2015 hej ten gabinet http://novidental.pl jest świetny:) profesjonalna i bardzo fachowa obsługa:) polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2015 We Wrocławiu nie polecę, bo już wielokrotnie się przejechałam. Od jakiegoś czasu jeżdzę do Oleśnicy - mam tam rodzinę, więc przy okazji sobie zajrzę zawsze w odwiedziny. Wkleję tutaj, może się komuś przyda http://www.mikrostoma.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość janka73 Napisano Sierpień 27, 2015 Ja chodzę tutaj http://www.mediconcept.pl/stomatologia-p26.html leczyłam u nich wszystkie zęby, potem wybielanie i wszystko nadal w porządku :) Więc mogę polecić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2015 Ja od siebie we Wrocławiu mogę polecić centrum stomatologiczne Margo (teraz jest na Trawowej) i doktor Małgorzatę Kowalską naprawdę super stomatolog. Przyszłam do niej kiedyś ze sporym leczeniem zębów i wszystkie mi bardzo ładnie wyprowadziła. Cenowo też nie wyciągają jak niektórzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach