Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carpe_diem

ciaza zaraz po odstawieniu tabletek

Polecane posty

witam! zaszłam w ciąże w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek, dzidzia bardzo chciana, choc przyznam ze planowalismi troche odczekac, jak widać wyszło inaczej, teraz troszke sie boje czy takie szybkie zajście w ciąże po braniu tabletek może mieć jakiś wpływ na zdrowie dzidzi? czekam na wszystkie komentarze, zwłaszcz kobiet, które mają podobne doświadczenie! Pozdrawiam serdecznie!

jak ja wam zazdroszczę, staram sie już ponad rok po odstawieniu tabletek i wciąż nic, gratuluję:-)

Po odstawieniu tabletek może być zmniejszony poziom kwasu foliowego w organizmie - dlatego teoretycznie powinno się odczekać z zachodzeniem w ciążę ok. 3 miesięcy i w tym czasie zażywać kwas foliowy. Teraz koniecznie regularnie go zażywaj a na pewno wszystko będzie dobrze. Gratulacje:) i nie czytaj w internecie za dużo - bo można się czasem zupełnie niepotrzebnie zestresować🌻🌻🌻

Gość ja zaszlam w drugim cyklu
po odstawieniu - tak bylo zreszta planowane :) kwas foliowy lykalam juz wczesniej. maly ma juz 5 tygodni, urodzil sie w 36 tygodniu ciazy, nie wiadomo dlaczego, ale jest zdrowy jak rydz, je jak smok i rosnie jak na drozdzach... :)

ja zaszłam w pierwszym cyku po odstawieniu i synek urodził sie zdrowy 3600 g 56 długi i rozwija sie zdrowo

ja zaszlam w pierwszym cyklu po odstawieniu, nie spodziewalam sie ze tak szybko to nastapi :) teraz jestem mamą 3-miesiecznej zdrowej i slicznej Majki :)