Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_netkaaaaaaaaaaaaaaa

jak babcia

Polecane posty

nie umiem sie ubrac kobieco, ogladam dziewczyny na naszej klasie, 15latki a jakie gustowne laski niektore, fajnie sciete, ubrane, ja ide niedlugo na impreze i znow bede jak babcia... mam 25lat :(

Gość rgdrthtyj
no skoro wiesz że się źle ubierasz to czego po prostu tego nie zmienisz?

nie wiem jak

Gość rgdrthtyj
nie rozumiem. możesz coś więcej napisać? jak np: się ubierasz to powiem Ci gdzie jest błąd.

Gość mezalians
A może po prostu ubierasz się elegancko, a nie wyzywająco? Bo większość młodych dziewczyn na "imprezach" robi z siebie "dobro publiczne". Może wystarczy jakiś drobiazg, żeby ożywić stonowaną, odpowiednią kreację?

Gość rgdrthtyj
np:korale to jest świetny drobiazg który znakomicie dodaje kobiecości.

Gość rgdrthtyj
nie toleruje wyzywających ubrań i Tobie też nie radzę!!!!

tzn nie mam kasy na fajne ciuchy, ubieram sie luzno raczej, dzinsy, sweterek, ... kurcze nie wiem jak Wam to opisac... duzo rzeczy kupuje w sh..., ale nie jakis szajs, czasem trafi sie cos fajnego... niedlugo ide na imprezke i jak mi napsiala jedna osoba, ktorej wyslalam fotke -z czym sie zgadzam-nie wygladam sexi... a chcialabym.. tzn nie jak z ulicy :P ale jakos tak fajnie i modnie i mlodo...

Gość rgdrthtyj
wszystko zależy od Twojej figury. ciężko coś doradzić przez neta. a zależy Ci by wyglądać sexy czy by się dobrze bawić? Powiem Ci, że kobiety to takie "stworzenia" które b.często kogoś krytykują bezpodstawnie więc może wcale nie bierz sobie do serca opinii swojej znajomej i ubierz się tak jak będzie Ci wygodnie. Fajnie być ubraną nie zawsze równa się z być drogo ubraną.

wlasnie... 160 figura gruszki... nie umiem chodzic na szpilkach.. i w ogole... ehhhhhhhhhh

Gość rgdrthtyj
jeśli lubisz dzinsy to może spraw sobie jakąś tunikę lekko prześwitującą . Ja np:jutro idę na sylwka w jeansach i w tkiej tunice. Lekko prześwitująca ale wszstko zakrywająca.

Gość rgdrthtyj
a ile ważysz?

58 chyba... biodra za bacia heh... daj maila wysle Ci fotke :)

na tvn style jest kilka programów w których doradzaja jak sie ubierac np Trinni i susanah :D albo ten gej co rozbiera kobiety:) tam sie mozna sporo nauczyc:) jak dobrac stroj do wieku i figury:) Kupuj sobie gazety obserwuj kolezanki ludzi na ulicy moze cos na innych Ci sie spodoba i skopujesz:)

a jest możliwośc żebys posłała mi zdjęcie, ?? postaram się doradzić

Gość rgdrthtyj
jeśli masz figurę "gruszki" to zrezygnuj z jeansów i to szybko! Spraw sobie spodnie materiałowe (na kant np.) koniecznie z prostymi nogawkami. Może buty na lekkim obcasie nie koniecznie szpilki bo jeśli nie umiesz w nich chodzić to będzie to wyglądać komicznie. Tunika taka dalikatnie za pas, zwiewna, lekko prześwitująca i czarne spodnie materiałowe.

mój mail to vigris@wp.pl ( tylko przepisz uważnie albo skopiuj najlepiej, bo ludzie czesto robią literówkę :) )

bravia a skad jestes :P

Gość rgdrthtyj
maryska1980@tlen.pl

śląsk :D nie martw się, tyle ludzi na swiecie to na pewno sie nie znamy :D

ale nie umiescicie gdzies mojej fotki? :(

ja na pewno nie, możesz byc spokojna. nie bawią mnie takie gierki, bo ktoś już mi kiedyś zrobił taką niespodziankę i nie było to dla mnie miłe doświadczenie. zawsze możeszzamazać twarz

Gość rgdrthtyj
ja potrafię :włączyć kompa a potem włączyć kafeterię.Nic poza tym. Z chęcią Ci coś poradzę. Choć nie wiem co lubisz i jak byś się chciała ubrać. Ja jestem zwolennikiem spódnic, korali, tunik itp: ale niezbyt młodzieżowych .Mam 27lat i sporą nadwagę .

w ogole chciclabym sie jakos zmienic, nic z kobiety we mnie... tzn. takiej swiezej, mlodej... :D kiedys chcialam isc na metamorfoze, a wysarczylo zmienic fryzjera :)

mam dzieki wielkieeeeeeeeeee nie umiem sie ubrac, co widac :(

tylko nie ma tego drugiego zalacznika... kurcze nic modna nie ejstem, trendy, sswieza, mloda heh... postarzam sie nie?

Gość rgdrthtyj
włosy są ok ! tak myślę.

ufffffff twarz bym chciala zmienic... no i siebie jakos... szkoda, ze nie mieszkasz blizej, moze bycs mi cos doradzialw sklepie,,,

aha no a włosy, to ja bym potraktowała prostownicą, do tego ładny makijaż, ooojjj jak ja bym Cie chciała mieć tu przed sobą i umalować :) zobaczysz, że wyglądałabyś ślicznie, ale tak na odległość to moge tylko powiedzieć, że oczy koniecznie na przydymiony, mocno podkreslone z wyrazistymi rzesami,nawet bym sie pokusila o doklejenie po kępce w zewnętrznych kącikach. całośc twarzy omieść pudrem brązującym w perełkach najlepiej przy czym kości policzkowe trochę mocniej, to sprawi, że twarz nie będzie płaska. do tego lekki błyszczyk, bedzies piękna!!