Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_netkaaaaaaaaaaaaaaa

jak babcia

Polecane posty

dodam, ze nie umiem robic makijazu (uczyla mnie on-line madziutka-dzieeki), i obgryzalam paznokcie... nie nadaje sie na kobietke :(

Gość rgdrthtyj
ja uważam że włosy ,twarz ok! uwarzam ,że jeśli nie umiesz się malować to nie kombinuj!(chyba ,że umiesz) musisz popracować nad strojem. Bardzo bym chciała Ci pomóc w tej kwestii. Jeśli będziesz zainteresowana moimi radami to pisz na maila. Teraz idę dołączyć do męża (śpi).Śpij dobrze!

dzieki rf..........

podoba mi sie ten przyciemniony... ale poprosze ta panią, ktora maluje ;p

Gość rgdrthtyj
no nie mogę iść spać! Przede wszystkim zmień swoje nastawienie do siebie bo ja naprawde uważam że nic Ci nie brakuje! Jedynie musisz zmienić nawyki ubiorowe! RESZTA JEST W NORMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahaaa i jedna sprawa jeszczem wizyta u kosmetykczki na regulacji brwi z henną, koszt okolo 12 zł a twarz zmienia się całkowicie!! dużo łatwiej się pozniej malować, bo oczy aż się proszą o podkreślenie. u mnie i tak zawsze najważniejsze są perełki brązujące, bo to one dają twarzy zycia!! najpierw cwicz w domu, zaproś koleżankę zaufana i cwiczcie razem

wiem, ze musze zmienic nastawienie... marudna jestem nie? wieczna pesymistka..., ale to dziecinstw w stresie, nerwach i ponizaniu, ale to inna bajka... myslalam, kiedys o regulacji brwi, ale sie boje, ze mi za duzo wyrwie :(

kochana ta Pani nie robi nic trudnego, wystarczy pocwiczyć, ja na poczatku czułam sie w takim makijazu jak "obcy" ale teraz tak sie przyzwyczaiłam, że lżejszą wersję (grafitową) wybieram na dzien a czarną jak wegielek na noc i uwielbiam za to moje oczy :) najważniejsza jest kreseczka na dole, ja robię wewnątrz oka i lekko na zewnątrz bo mam raczej tłustawe powieki a nie chce wyglądac jak rozmazana panda :)

a niech rwie!! teraz już nie robią takich cienkich paseczków jak kiedyś !! raz pojdzies zi bedziesz załowała ze tak pozno sie na to zdecydowałaś, bo już od dawna mogłaś wyglądać tak profesjonalnie :) ładnie zrobione brwi to podstawa pięknej buzi

kupie co tzreba w weekend nasteony i bede probowac... mam jeszcze troche czasuu... najlepsze ejst to, ze bedzie tam ktos... tzn. kolega-zonaty, ale nie widzielismy sie 3lata... czas by sie odmiecni troche...

aaaaaaaaa widzisz :D to jest dla kogo sie starac :D nie ma to jak pokazac żonatemu koledze, że jego stara kumpela się odmieniła i jest teraz niezłą suczką :D przepraszam za wyrażenie :D

heh widzielismy sie raz heheheh... bo to netowy znajomy :) ale chcialabym wygladac fajnie, bo jeszcze nie podejdzie ehhehe

no nic młoda damo, uciekam spac. bedziemy w kontakcie mailowym jeżeli będziesz chciała pomocy, rób zdjęcia i chwal się jak idą postępy :D będę czekac na jakieś wieści. powodzenia życzę, więc pamietaj :) prostownica, perełki brązujące, czarny cien do powiek, kredka i tusz do rzes :) pudrujemy dekolt i zarywamy co sie da :D

hehe... dzieki, na pewno napisze, z checia te przyjme jakies fotki podobne do tych co przyslalas, dzieki wielkieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, naprawde, wielka buzka, dobrej nocy :)

najlepszy ostatni tekst: zarywamy co sie da hehehehheheheh , mocna jestes, fajni ludzie na tej kafe, a tak narzekaja, buzka :)