Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość very interesting

nieśmiały facet

Polecane posty

aha wiec stad gadka o tych przystojnych... ja tez jestem brzydka (zalezy dla kogo) ale tez jestem piekna (zalezy dla kogo)

Gość very interesting
"pokaz mi taka kobiete, ktora interesuje sie niesmialymi facetami" no to patrz: oto ja :D nie no - serio, nieśmiałość jest intrygująca

Gość jeszcze niedawno
Faith Hope Glory twierdziles, ze jestes niesmialy :o nagle Ci przeszlo?

Gość Ggorm
Taaak, intrygujaca 😴 czesto to czytam, przy tego typu tematach. Ale w realu i tak kobiety wybieraja tych smialych

zle powiedziane intrygujaca to nie jest ale rzeczywiscie na poczatku moze krecic ale jezeli to trwa caly czas i sie nic nie zmienia no to moze byc to uciazliwe jednak

Gość very interesting
nieprawda może po prostu czasem już wielbicielkom niesmiałych nudzi się ośmielanie ich? poza tym... no własnie - jak odróżnić czy ktoś jest nieśmiały czy ma cie gdzieś?

Gość very interesting
swoją drogą to pewnie przy ... Angelinie Joli czy Monice Bellucci każdy facet okazałby się nieśmiały, nie? ;)

no a co ja napisalam? inteligencja ludzi tu tez mnie poraza... NA POCZATKU KRECI A POTEM JAK NIE PRZECHODZI TO JEST (MOZE BYC) UCIAZLIWA

Gość nieśśmiały
i oto jestem

Gość jeszcze niedawno
Kiedys tak pisales.. kilka miesiecy temu

Gość very interesting
hm... kotku ty do mnie o tej inteligencji? :O pomyśl zanim coś napiszesz

dobra Adam, poprawka - nieśmiali to tacy, którzy kobiety tylko oglądają, ale też tak, żeby przypadkiem się nie zorientowała :)

Gość Ggorm
"ale rzeczywiscie na poczatku moze krecic" :-/ watpie :/ ani na poczatku, ani na koncu... to moga byc tylko Wasze (kobiet) zalozenia teoretyczne. Ale w rzeczywistosci i tak wybieracie smialych.

Gość very interesting
to dobrze że do ogółu... dobrze się składa

Gość Rozytow
A co ma niesmialosc do nudy? buahhahahahhaha

Gość nieśmiały facet
to nie facet:o

to przede wszystkim chyba zalezy od kobiety... ile kobet tyle roznych zachowan i charakterow, a juz przede wszystkim gustow jedna woli smialego, jedna woli niesmialego smialy jest na pewno bardziej "pociagajacy" niesmialy jest "bezpieczniejszy" (to tylko moje zdanie)

Gość very interesting
uparciuchy jestescie mówię wam - nieśmiałość dla niektórych (np. dla mnie! chyba wiem co mówię jeśli chodzi o mnie samą, co?! ;) ) jest ciekawa rzeczywiście musi mieć to jakies granice bo zrobi się nudne/wkurzające poza tym fajnie gdy za "murem" nieśmiałości kryje się ciekawa osobowość, a nie nudziarz

\"kobiety inetersują także nieśmiałymi facetami\" może i.... ale pewnie tylko tymi \"nieśmiałymi do atrakcyjnych dla nich kobiet\" i to też lekko bo jak sam taki nic nie zrobi to pewnie też jest skreślony :classic_cool: a mocniej nieśmiałymi kobiety się raczej nie interesują 🖐️ w końcu jak zwykle ktoś pisze o atrakcyjnej nieśmiałości to tylko o takiej jak na górze 🖐️ w końcu kto by chciał kogoś z większymi problemami w kontaktach, co przecież wpływa na całe życie no ostatecznie ...chyba, że znają kogoś takiego z sytuacji w której nie widać aż tak tego... ale wtedy pewnie jak poznają bliżej to się zrażą a jak jeszcze jest mocno nieśmiały introwertyk to już całkowita kaplica pewnie :D i przypadek beznadziejny

wygrałem... - sorry ale Ciebie nie da sie juz sluchac, ciagle jedno i to samo...

a ja wygrałem życie. a Ty jak zwykle optymistycznie, nasz forumowy promyczku słońca. :D :D :D atrakcyjność to cecha baaaardzo względna. :-)

Gość mmpmpmp
jednego nie rozumiem. Kobiety same podrywaja, ale z reguly tych smialych, ktorzy przeciez nie maja problemow z podrywaniem. A niesmialym to sie zadna nie zainteresuje.

Gość Ukrainka
'''''...nie mylić nieśmiałych z mądrymi ludźmi którzy wiedzą że są brzydcy.''