Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosaleen

Chciałybyście mieć faceta gangstera?

Polecane posty

Gość wakemeuptralalala
no to szoruj w sobote tam ale to już!!!!!!!!!!!!!!!!:):) kochana okazja jest a Ty do domu musiałaś iść:)

Gość Wiekszych bzdur
Nie czytalam. Jestem z miasta gdzie mafia w latach od 90*- rzadzila. dziewczyny gangsterow albo nie zyja albo sa pod *specialna opieka*. to co tu pierdolicie to bez sensu..;)

Gość wakemeuptralalala
no trudno czasem miło sobie popierdolić głupoty:)

Gość Aniolek89_890
hehe własnie ;)

Gość wakemeuptralalala
no to w sobote tam idziesz i mi napiszesz co i jak:):) a jednego dla mnie tam zarezerwuj:)najwyzej dojade:)

Gość Aniolek89_890
hehe dobra ;))

Gość wakemeuptralalala
aniołek a jacyś przystojni??jakie auta??jak ubrani??opowiadaj do cholery!!:):):):):):)):)::)

Gość Aniole89_890
no nie powiem moglabym sie w nich zakochac... ładni... ubrani to tak nawet elegandzko :D hehe a auta... jedno to bmw z tych nowych...a drugie to niee wiem...ale chcieli nam piwo postawic...ale kolezanka sie odezwala "nie dzieki na piwo mnie jeszcze stac" to oni ze drnika a ona "nie dzieki my drinków nie pijamy" no myslalam ze ja zabije... odzywala sie za mnie;/

Gość wakemeuptralalala
aniołek to ja bym tą kolezanke tam udusila!! weźw sobote inną koleżanke bo ta Ci spierdzieli wszystko;)jaka niedostepna się znalazla...a wlaśnie przy takich facetach to sie drinki sączy!!

Gość Aniole89_890
no mowie Ci mialam taka ochote ja udusic... wszechwiedząca sie znalazła... ;/ eh.. w sobote jak sie wkurwie to sama pojde...:P

Gość wakemeuptralalala
aniołek i chyba to było by najlepsze wyjcie...no bo już wiesz co i jak w sumie zapytali się czy będziesz więc napewno jeden w Ciebie wycelował i jakiś romans się szykuję bo jeśli koleżanka ma Ci tak odstraszaćfacetów to kotek nic z tego nie wyjdzie

Gość Aniole89_890
ale opowiadaj jak tam Twoje starania ida??:D

Gość Aniole89_890
no nie watpie...:( bylam taka wsiekla ze dzisiaj pojechalam sama na zakupy...;/

Gość wakemeuptralalala
u mnie narazie spokojnie wiesz muszę się rozejrzeć po barach ale już jeden lokal ucelowałam tylko muszę poczekać aż ktoś się tam pojawi zapewne w weekend będą :) no a w czwartek na tą dyskoteke idę podobnież właściciel robi takie interesy teges..a ja go w sumie znam;) i chyba to była by dobra partia;)

Gość Aniole89_890
hehe ale sie dobrałysmy ;) tez ide w czwartek na dyskoteke ;) no bo w weekend praca i szkola...:D

Gość wakemeuptralalala
kochana postawi Ci drinka posiedzisz godzine( żeby nie wyszło że Ci zależy bardzo) i możesz iśc do domku no chyba że Cię uroczy pan odwiezie wymienicie się numerami a następny etap to już kolacja:):):):)

Gość oh dzieci z was...
szkola...i gangsterka :D:D

Gość wakemeuptralalala
no szkoła uczyć się trzeba :)

Gość Aniole89_890
hehe na dyskotece bedzie z tym trudno...;D tylko jak ich na dyskotece rozróznic...:D

Gość wakemeuptralalala
to jest w sumie taki klub z dyskoteką ...więc najpierw się rozejrze a później uderze do właściciela bo słyszałam o nim pare rzeczy a w sumie to my sięznamy ze starych czasów;)

Gość Aniole89_890
hehe no niby tak...:D chciałabym wiedziec jak oni sie mniej wiecej na dyskoteki ubieraja i zachowuja... bo wiesz w barze nie bylo trudno bo duzo osob nie chodzi tak bardzo ;d

Gość wakemeuptralalala
poznasz poznasz...;) to się tak mówi że się nie wie ale zobaczysz że rozpoznasz ich odrazu;)

Gość Aniole89_890
hehe chcialabym zeby było tak jak mówisz kochana ;D odrazu łatwiej by było :D

Gość wakemeuptralalala
oni się wyróżniają dlatego łatwo ich poznać i nie da się opisaćjak oni mogą wyglądać bo przecież nie są tacy sami;) szukaj na wzór tych co Ci drinka chceli postawić;)

Gość Aniole89_890
ale chyba nie kazdy jest ubrany w "marynarke" i tak elegancko w miare... szczegolnie na dyskoteke...;p noi pewnie nie kazdy to taki koksik;d

Gość wakemeuptralalala
a powiem Ci że oni w marynarkach często chodzą a na dyskoteke to koszula i jakieś spodnie najczęściej eleganckie w tym sęk żę elegancko chodzą ubrani;)i nie wstyd się chcoiaż z takim pokazać..oni na dyskoteki to raczej potańczyćnie idą tylko usiąść z kolegami poobserwować laski i takie tam

Gość wakemeuptralalala
a co do koksików..nie bierz takiego oni mają pojechane troszkę w główce..fajnie jak trochę ćwiczą..jakiś sport czy coś ale bez przesady żeby po 5 godzin na siłowni dziennie siedzieli

Gość Aniole89_890
no to łatwo nie bedzie... hmm ciekawe jak ja mam sie ubrac ;D

Gość wakemeuptralalala
na dyskoteke....na spódniczke to za zimno...ale ja radze jakieś fajne jeansy i taki bardziej imprezowy top z lekkim dekoltem no i obcasy;)...najlepiej tak z klasą żebyś się wyróżniała od tych plastikowych róż i blond lasek;D

Gość Aniole89_890
hmm...no zobaczymy jak to bedzie :) hmm czarne buty czarne spodnie ;) i hmm biała lubi niebieska bluzeczka :) hehe ;D