Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosaleen

Chciałybyście mieć faceta gangstera?

Polecane posty

Gość wakemeuptralalala
jak jesteś opalona troszke to posmaruj się balsamem ze złotymi drobinkami i ta biała bluzeczka..ładne zestawienie;)ładnie i z klasą;) coś wymyślisz napewno fajnego;)

Gość Aniole89_890
nom napewno cos musze wymyslec...wkoncu kiedys marzenia musza sie spełnic ;)

Gość wakemeuptralalala
no napewno i chyba nawet bardzo wkrótce;)

Gość Aniole89_890
hehe nie wiem nie wiem ... kochana ja teraz idem bede za jakas godzinke ;)

Gość wakemeuptralalala
ok a ja będe czekać bo nie mam innych plannow;)odezwij sie jak bedziesz

Gość Aniolek89_890
jestem kochaniutka ;)

Gość wakemeuptralalala
i ja!!:):):)no i jak tam słonko ?

Gość Aniolek89_890
w stosunku do nich niby dobrze...;)

Gość wakemeuptralalala
podnoszę aniolku gdzie jestes?!??!!

Gość No fajni sa.....
Ale tylko wtedy kiedy leza 2m pod ziemia.

Gość Aniole89_890
eh. kapa jak nic..:( nie bylo...

Gość espe kan talah
Wielu z tych "gangsterów" to bajarze :D Zalozy skorzana kurtke, ciemne okluary, podjedzie pod dicho z kumplami powypadkowym mercem z Niemiec i zgrywa ojca chrzestnego :D najlepiej jak jeszcze kiedys po pijaku sie z kims pobil w barze i dzieki temu ma kare w zawieszeniu - czytaj mhrrroczną przeszłość :D Duza grupa to jakies drobne zlodziejaszki, chlopaki z bramy ktorzy roznia sie od kumpli tylko troche lepszym wyczuciem stylu. W tygodniu z czteropasiastymi ziomkami diluje dragi, zwinie od czasu do czasu radyjko a na samochod zarobil w fabryce srubek w Dublinie (gdzie dla wprawy kradl zarcie i alkohol z Tesco :D ) Sama mialam kumpla z podstawowki i sasiedztwa - kasiasci rodzice, intelektualisci, synek wychowany na ptasim mleczku. Potem zaczal sie rozkrecac - rodzice na Mazurach,za granicą albo w interesach a w domu mega imprezki. Potem niezla bryka w prezencie gdy zdal prawko, wiecej imprez, wiecej marychy i dropsow. w koncu dowiedzialam sie ze sam zaczal rozprowadzac wsrod znajomych i na studiach. Wtedy zaczal kreowac sie na ganste :D Nauczyl sie nawet mowic k**** bez rumienienia sie :D co mu sie wczesniej zdarzalo. Kontakt sie troche urwal, ale potem przypadkowo spotkalam go w klubie - wywiazala sie afterpartowa rozmowa z jego obecną "suczą" jak to oni mowią. Laska wierzyła, że jest jakąś grubą rybą w mafii, w końcu inteligętny, super ciuchy, nie żade dresy i lancuchy, kasiury w bród, ze mial trudne dziecinstwo, szwedal sie "na miescie" z "ekipą" bo starzy go nie kochali....nosz gdybym wypila drinka wiecej to bym sie chyba poszczala ze smiechu :D

Gość greg 82
Obejrzyjcie sobie film "Gamorra", to zobaczycie prawdę o swoich "PRAWDZIWYCH FACETACH", a nie jakieś bajeczki w stylu "Ojciec Chrzestny" czy "Gamorra" i może przestaniecie się jarać tymi swoimi gangsterami (choć w to wątpie bo trzeba mieć IQ mniejsze niż 80, żeby to robić) i zobaczycie jak wygląda prawdziwy świat gangsterów i tego całego kibla. Że to nie są garniturki od Armaniego, tylko drechole, napady i cały syf. A to, że jakiś tam wasz gangsta lata elegancko ubrany to i tak utrzymuje się z tego, że tamci od niego niżej postawieni krzywdzą ludzi na codzień a i sam potem więcej lat dostanie... Obejrzyjcie ten film to może się wam trochę w główkach poustawia, a potem mówcie, że to przecież nie jest prawdziwa mafia, w mafii są super twardzi, dobrze ubrani mężczyźni, a kasa się bierze nie wiadomo skąd, ważne, że jest, w końcu jak się było dziadem to fajnie teraz poszpanować nie? A w ogóle to gangsterzy to tak naprawdę pierdoły życiowe, bo nie potrafią normalnie zarobić kasy. Niestety tipsiary musicie znaleźć sobie prawiczka-marzyciela.

Gość milka lewandowska
W większości przypadków nie rozpoznałybyście prawdziwego gangstera w rzeczywistości nie różni się niczym specjalnym napewno ma w sobie to coś,ale czy chciałybyście co dzień martwic się czy wróci,czy gdzieś go nie znajdą martwego,albo nie wsadzą do celi powiedzcie co to za życie w ciągłym strachu o byt,rodzinę...

Gość greg 82
Ale to nie jest najważniejsze, najważniejsze jest to, że zarabia poprzez krzywdzenie innych

Gość milka lewandowska
Czasami jest także kobieta jest naiwna wierzy w każde słowo facet to wyczuje.Znając życie,nie jedna z kobiet może nawet nie wiedziec czym zajmuje się jej partner tak naprawdę, to nie jest nic przyjemnego jak słyszysz,że znowu kogoś wywieżli do lasu,itp.,to jest dla was normalne,romantyczne,że kogoś zakopali żywcem? Kasa to nie wszystko nie przynosi szczęścia,ą jeżeli przynosi to na krótko,bo jeszcze nikt nigdy nie wzbogacił się na ludzkiej krzywdzie...

Gość katlin
a gdzie w Warszawie mozna spotkać gangstera??:D, a chodzi mi dokładnie o mafie mokotowska:D, albo w Poznaniu jeszcze?

Gość milka lewandowska
Nie wiem jestem z południowego zachodu...

Gość upupupuppuuu

Gość kwiatuszek1111111111
I co dziewczyny poznałyście w koncu gangsterów? Piszcie jak Wam idzie. :)

Gość bfdhyysbh
up

Gość ...............///..../././...
podnoszę temat ..

Gość 25-latek
ktos nispal ja piszę właśnie o tych "prawdziwych" No nie moge z was. Jakas kretynka wymyslila sobie jakiegos hipotetycznego gangstera co to jest twardy ale sznuje kobiety i jest inteligentny. Chyba rodziny Soprano sie naogladalas heheheeheheh Prawdziwy powiadasz :D ????? Tylko ze tych prawdziwych nie ma bo sama ich sobie wymyslilas :D

Gość 25-latek
U takiego polskiego gangstera to bys za wycieraczke robila i za darmowa dziwke hehehehehe

Gość mialam sie nie wypowiadać .. a
ale.poznałam takowego faceta jestem obecnie z nim w związku.może narazie krótko ale ja w sumie już się zastanawiam czy robię dobrze .zaczynam go się bać jestem pod kontrolą .tak jak miało być był elegancki super auto w sumie to ma pare ich wszystkie te z najwyżeszj półki kulturalny i to bardzo . dobrze wychowany

Gość impreiumgluupoty
mialam sie nie wypowiadać .. a - dziewczyno boisz sie go ?!?! to co ty z nim robisz uciekaj !!

Gość mialam sie nie wypowiadać .. a
tak boje sie .. ale nie umiem uciec i nie wiem jak i tylko pogrążam się dalej aon bardziej zakochuje .. popieprzone zycie