Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miał tak piękne ideały

Jutro kupie sobie wóde, ogole, ubiore garnitur i

Polecane posty

no, no....tylko, że wyuczone nawyki, wzorce, zachowania można skierowac na inny tor:)ale, ale...wymaga to odwagi, wytrwałości, chęci pracy nad sobą:)..oczywiście wiem, że bezpiecznie trwac w czymś ustalonym, ale to jedyna mam wrażenie zaleta tego stanu:)🌻

Gość zostawcie tego oferme
widać że facet nie ma ochoty na zmiany niech tak już zostanie do końca w tej swojej ideologii i strachu przed podjęciem próby żyje, takich ludzi też potrzeba na świecie. pozdrawiam oferme:D

Gość faceci tchorze
przeciez nikt mu krzywdy nie robi, jest swiadomy swojej decyzji, ylko nie wiem czy swiadom jest tego jak wiele traci

Gość kura kaao
:) zmobilizowana Twoimi poglądami - założyłam topik.

Gość oferma
oczywiście, najłatwiej tak powiedzieć "pracuj nad sobą". ciekawe czy wy wszyscy tak nad sobą pracujecie i czy wasze życie zamiast z radości i zabawy składa się z ciągłej pracy. obserwując świat wokół jakoś nie widzę tylu szlachetnych jednostek których jedynym celem jest ciągłe samo doskonalenie. no ale może to kwestia słabego wzroku. ja musiałem dużo zrobić żeby wydobyć się z mojego małego bagienka i zacząć w miarę normalne życie. już mam dosyć. chciałbym trochę pożyć zamiast ciągle "pracować". uważam (może niesłusznie), że takim frajerom jak ja tez należy się trochę przyjemności a nie ciągła "praca".

Gość faceci tchorze
hmmmm nie widze nic zlego w tym, ze ktoś w koncu zaczyna sprawiac sobie przyjemnosc, o pracy nad soba nic mi nie mow, wiem co to znaczy, bagno??? któż w nim nie był ?

Gość do kura kaao
pewnie masz sporo racji, ale przeciez oferma powtarza, ze z jego punktu widzenia to wcale nie chodzi o wyglad

Gość kura kaao
Jasne. Ale żyję na tym świecie nie od dziś. I dziewczyny nie mianują kogoś "swoim przyjacielem i nic więcej" gdy im się podoba. Jeśli chcą tylko przyjaźni - nie podoba im się (wygląd) lub to co napisałam w drugim topiku: jest nikim wśród ludzi Przepraszam za dosłowność. :)

Gość jednakże
Nie polecam mieszać wina musującego z piwem, taki MIX skończy się ogromnym bólem głowy nie wynikającym z samotnego spożywania :)

Gość do kura kaao
z opisu z tamtego topiku to nikim wsrod ludzi jest 99,9% ludzi

Gość jednakże
Nie upij psa z samotności :)

Gość oferma
no myślę że znalazło by się paru którzy mieli trochę łatwiej. ja nie twierdzę że spotkały mnie jakieś mega nieszczęścia. jestem zdrowy, mam dwie ręce, dwie nogi i głowę którą też nie najgorzej się posługuję więc uważam że nie powinienem się skarżyć. pokonałem w życiu co nieco ale są rzeczy z którymi sobie nie poradziłem. te zaakceptowałem. czy to takie straszne? nie wydaje mi się. "zmobilizowana Twoimi poglądami - założyłam topik." kto w ogóle mówi o urodzie? ja faktycznie nie jestem modelem bo wtedy pewnie moje "problemy" były by mniejsze, ale nie wyglądam też jak danny de vito. sprawa jest bardziej kompleksowa.

Gość kura kaao
Nie. Przesłanie było proste: jeśli jesteś mega brzydalem, to nic straconego, zawsze możesz nadrobić czymś innym i daję Ci słowo że wszystko jest mozliwe. Wracając do tematu - ostatnio wypilam drinka z szampana, piwa, wódki i wina. I czułam się ok. :)

Gość faceci tchorze
nic nie jest straszne, kiedy potrafimy sie z tym pogodzic:)

Gość dsadsdasdsa
swiatelko i Pawlow? :D gratuluje! widze ze z wiedzy ogolnej tez kulejesz:) Pawlow nie stosowal swiatelek...eh :D:DD:D: