Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to dluga rzeka

snil mi sie wokalista zespolu FEEL, ale bylo super

Polecane posty

Gość tylko kopulacja
Tyż prawda ale nie wmawiajmy sami sobie, ze to jest działalność artystyczna :D porównajcie teksty Myslowitz do tego co śpiewa Maleńczuk i jak śpiewa znów pan Rojek może schować się za drzewo ale Maleńczuk, może niejest dla massssssssssssssss...

maleńczuk nigdy nie był dla mas jedynemu ambitnemu któremu coś wiecej się udało to kazik:P

Gość tylko kopulacja
ależ jesli on taki intelektualista to niech jego teksty nie będą tak grafomańskie Muniek nie pozuje Maleńczuk pozuje ale umiejętnie i sam sobie, dobrze te pozy wymyśla, razem z tekstami, naprawdę niegłupimi że o Janerce nie wspomnę

dla Maleńczuka i Kazika mam ogromny szacun;) zwłaszcza dla tego drugiego. Maleńczuk wydaje mi sie troche przekombinowany. może dlatego jest raczej hmmm... niszowy.

Gość tylko kopulacja
Staszewski pełna zgoda w takim razie ja mam gust nie masowy :D

Gość tylko kopulacja
Maleńczuk, raczej nie tyle jest przekombinowany, co przepity :D ale jemu to dobrze robi

cóż... on kreuje się na niedocenionego artyste. ma w tym troche racji, ale za bardzo się z tym obnosi. ale sprawdza się tez jako aktor;) jego Woland robi wrażenie:)

jak dla mnie dodatkowo do tekściarzy tego pokroju zaliczył bym jeszcze grabarza siczkę i orthodox :D