Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociczkaaaaa

problem...

Polecane posty

Gość kociczkaaaaa

Mój facet skończył we mnie.Pekła gumka. Wezme Postinor ok.17-18. Czy bede mogła późńiej pić alkohol?

Gość kociczkaaaaa
no odpiszcie mi bo się denerwuje

Gość Ja bym sobie dała spokój
z alkoholem dla własnego wewnętrznego spokoju - uzależniona od alkoholu nie jesteś, to chyba nie musisz pić - po co się później zastanawiać Zrób dla siebie co możliwe, żeby się później nie denerwować i nie obwiniać.

Gość kociczkaaaaa
no ale sylwester dzisiaj.Szampana chociaż bym chciała napić.. Niewiem tylko czy to nie osłabi działania tych tabletek.. wogóle to dni miałam chyba niepłodne, okres powinnam dostać 3-4 stycznia. ale tabletki i tak łykne dla świetego spokoju

Szampan najwyżej polizać na dnie kieliszka co ty dziecko jesteś, nie wytrzymasz jak ci mama nie da cukierka?

Dlaczego tak póxno weźmiesz ten postinor? Weź go teraz i do 18 zapomnisz, że go w ogóle łykałaś :) Ale jeśli nie możesz łyknąć go teraz tylko dopiero o 17-18 to i tak spokojnie możesz od 20 zacząć picie. Gwarantuję.

Gość kociczkaaaaa
przychodza znajomi , wszystko jest zaplanowane. też bym chciałą się napić ze znajomymi, a tu taka wpadka. no i neiwiem co mam robić... tak na serio, to czy to ma jakieś znaczenie, zę bede pić alkohol?na ulotce chyba nic takiego nie pisze

Jeśli 3 lub 4 stycznia masz mieć okres to daj się na spokój z tymi tabletkami. To silna dawka hormonów, a w tym dniu cyklu nie ma bata - w ciążę nie zajdziesz.

Dziewczyno nie świruj! Możesz pić. Ja na Twoim miejscu nie łykałabym tych tabletek. Stara wyga jestem, mam dwoje zaplanowanych dzieci, znam się ;) :D

to takie same hormony jak w tabletkach anty, alkohol nie osłabi ich działania

Gość kociczkaaaaa
troche się uspokoiłam. tabletki już kupione to i tak wezme. troche spanikowałam, za młoda jestem jeszcze na dzidzie.okres powinnam dostać 3-4stycznia ale czy tak dostane. co prawda w sobote bolał mnie brzuch więc moze coś się święci.No ale lepiej dmuchać na zimne. Dzięki wam dziewczyny.:))

to wypij ze 2 litry tego alkoholu - tylko jak nie pojawi się miesiączka o czasie nie zamęczaj tu pytaniami co robić i nie żal się, że postinor nieskuteczny

Kociczka - więc tak : łyknij postinor bo inaczej, nerwy Cię tak zeżrą, że okres przesunie Ci się o tydzień i fioła dostaniesz ze strachu. Wiedz jednak, że nawet jak byś ich nie łyknęła to i tak w ciążę byś nie zaszła. Życzę Ci udanej zabawy - poalkoholizuj się trochę, należy Ci się po tym stresie z pękniętą gumką ;) :D buziaki.

przestan :| przeciez ona nie mowi ze chce sie nawalić do nieprzytomności tylko ze chce wypic troche szampana, jaki masz problem ?

Gość kociczkaaaaa
jakie 2 litry. troszke szampana i mozę ze 2 drinki to wszystko.:)

pamiętaj, że to Twoja wątroba będzie musiała przerobić nagle i zwiększoną dawkę hormonów i alkohol A wątroby nie przepadają ani za jednym ani za drugim.

nawet nie wiesz w jaki sposób Twój organizm zareaguje na hormony, jeśli do tej pory ich jeszcze nie jadłaś w takiej dużej ilości przynajmniej zostań przy kieliszku szampana od oka gości, a zostaw te drinki - przynajmniej nie mieszaj - ale zrobisz co zechcesz - to Twoje zdrowie 🖐️

Gość kociczkaaaaa
DZIęKI kobietki za pomoc. Lece.. Szczęśliwego Nowego Roku..:)

superwoman, łatwo czyimś zdrowiem szafować ... Może Tobie taka mieszanka, by nie zaszkodziła, ale one dopiero to zobaczy jak JEJ organizm reaguje na dużą dawkę hormonów - mówię z własnego doświadczenia 🖐️

Gość kociczkaaaaa
brałam już kiedyś postinor i nie było mi kompletnie nic. być może dlatego tak, ze w przeszłości brałam dużo antybiotyków i mój organizm zareagował tak spokojnie na taka dawke hormonów.Kompeltnie nic mnie nie bolało, czułam się dobrze.

Gość kociczkaaaaa
a wiec 1 tabletke wziełam w sylwestra ok.18tej. o 1 w nocy zwymiotowałam. czytałam że tabletka wchłania się do 3 godzin. Czy moge się niepokoić? Druga tabletke wziełam o 6 rano. okres powinnam dostać wczoraj , najpóźniej dzisiaj ale go nie ma. co o tym wszystkim myśleć. czy postinor wzięty 3-4dni przed okresem mógł go opóźnić...? martwie się :(

Gość kociczkaaaaa
odpowiedzcie...

a ten alkohol piłaś czy nie?

Gość kociczkaaaaa
piłam...

Gość ja bym sobie dała spokój
przepraszam, że pytam chciałam tylko wiedzieć czy miałam wtedy rację - ale bądź dobrej myśli - poza tym postinor może opóźnić okres - teraz juz nic nie zrobisz więcej wiec spróbuj się uspokoić 🖐️

okres ci sie pewnie od postinoru przesunal... a ta tabletka o 18 sie pewnie calkowicie wchlonela