Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrere

jakie słowa faceta potrafią wyprowdzić kobietę z równowagi?

Polecane posty

Gość grrrrere
z tym: "to zdecyduj sama, ja sie dostosuje" -> to macie racje :D jak słysze ten tekst, to mam ochote powiedzieć: "to ja robie to co ja chce, a ty se tu siedź" (to tak delikatnie powiedziane, bo powinno to brzmieć : "jak nie umiesz podjąć decyzji i nie masz jaj to spierdalaj" :D )

Gość najbardziej to chyba
.. Kochanie, czy przypadkiem nie spodziewasz się okresu? :P Podobno te słowa już niejednemu facetowi "spakowały walizki" i "wystawiły je za drzwi" :P

Gość wierszokletka
aleksandrowa------>zgadzam sie

Mężczyznę można wykastrować jednym zdaniem: wolę byś był moim przyjacielem niż kochankiem.

\"ale czy muszę już, w tej chwili?? na moją prośbę o otwarcie butelki,puszki,wyprowadzenie psa gdy leży/siedzi przed telewizorem kiedyś mówiłam,że nie i wychodziłam wściekła by zrobić to sama,teraz mówię,że tak, oczywiście,teraz,natychmiast:D

Jak mu zadaje pytanie po raz 30 i nie mam odpowiedzi ( trochę się zaczynam wtedy denerwować ) a on na to „ pewnie będziesz miała okres bo jesteś nerwowa” halo nawet święty by się wściekł ;-)

Gość jusia78
"obojętnie"

Gość alabama whitman
1.ale co ja mam Ci na to odpowiedziec?! 2.o co Ci dzisiaj chodzi?! 3.ja sie zdaje na Ciebie

jak mówie nie pisz nie dzwon---a ON dobrze jak sobie zyczysz ...i NIE BEDE TEGO KOMENTOWAŁ!!!!!!!!!!szlag mnie trafia

Gość magda.........................
'ok ale jutro to zrobie", "nie wiem o co ci ciagle codzi" ide do sklepu wróce za 15 min , a wraca za godz" 'ale o czym móilas?"(a ja gadam sama do siebie nie slucha!) "no ale powiedz czy ja taki zly maz jestem?"- po kłotni!w której mowi ok radz sobie sama!

Gość Gienek__7_cm
mnie u facetów wkurza wyrażenie "chuj ci w dupę"

" nie przesadzaj ,dobra ? " (cokolwiek bym nie robila ) "nie wiem o co sie znow czepiasz" (mimo ze normalnie mowie a sie nie czepiam ) "zdecyduj sama " tez bardzo popularne... ale najgorsze co uslyszalam ,nawetkilka razy,po czym wpadlam prawie w furie to tekst w stylu " co ty tam wiesz...jestes przeciez kobieta!" albo " nie bede z baba o takich sprawacha gadał! " rece opadaja panowie...

wcale a wcale:D ale wlasnie ot o dokladnie chodzi:) widze postanczyk ze sam stosujesz do swojej kobiety??przyznaj sie tu zaraz...

\"Zaraz\' - na prośbę, żeby przybił półkę, zreperował drzwi od szafy, wymienił uszczelkę itp. itd.

Gość ublizające
najpierw 10 godzina zachwytu że jestem cudowan jego na zwasze że powie mi ze mnie kocha ale musze pamietać że nie bedzie tego często powtarzał a potem ta nieszczęsna gorzola a może i szczęsna bo ponoc po niej mozna usłyszec prawde że jestem wrodzonym zlem że jestem jebnieta że moje dzieci to frędzle /nawet nie wiem co to znaczy/ że poszlismy ba bal sylwestrowy i on napil sie przez przypadek kieliszek octu to moja wina bo nieupilnowałam zapewne ktos mu zamienił boże tyle tego nagadał że nie chce pamietać a ja tylko prosilam nie mow chche spokoju po calej nocy i to moje nieustanne prosze czy to słowo juz nic nie znaczy tylko nie odbierajcie tego jako uzalanie sie takie jest po prostu zycie

Gość no to jeszcze
jest kłotnia, ja wariuje już ze złości, on milczy jak grób w końcu mówię : "mógłbyś wreszcie coś powiedzieć?!" a on: "ok, co chcesz żebym powiedział?" załamka ;) i z chorowaniem, jak tylko okazywało się że jestem choć trochę zaziębiona on 5 minut później "czuł że go łamie w kościach" i na pewno też będzie chory bo go zaraziłam

Gość ublizajce
i oczywiście powtarza ze ma mnie dośći mnie rzuca i te moje..................tyle jest okresleń na moje dzieci że szkoda sobie plugawic języka

\"Jesteśtaka ładna, że nie muszę cię komplmentować\" na moje pytanie, dlaczego nigdy mi nie powie, że ładnie wyglądam. A tak poza tym podpisuję sie pod właściwie wszystkimi tekstami z wczoraj:P

1. Przychodzi do domu wyraźnie nie w sosie... czepia się wszytkiego i szuka pretekstu do kłótni... Chodzi za mną... zaczepia, prowokuje, przypieprza się i robi jazdy o drobiazgi ( np. o niezmyty kubek w zlewie jest awanta jakbym mu conajmniej matkę zabiła)... I jak w koncu skoczy mi ciśnienie i mówię, żeby wyluzował i dał mi święty spokój... słyszę nieśmiertelne: \"SAMA MNIE PROWOKUJESZ WIEC PÓŹNIEJ NIE MIEJ DO MNIE PRETENSJI BO SAMA ZACZYNASZ KŁÓTNIĘ...\" Wrrr... :O

Gość kol
" co mam ubrać" "obojętnie" " ty zdecyduj" argumetuje to tym ,ze jak nie będzie cos po mojej mysli, to będę sie wściekać( trochę w tym prawdy)

Gość wychodzi na to że
oni są starsznie do siebie podobny wszyscy ;)

Gość kldfghjksdf
Kobiety zresztą też ;)

Gość a jeśli
"nieważne, nie szukaj"? szukać, szukać, szukam autor: facet opisujący(pewnie z własnego doświadczenia pożycia małżeńskiego) kobietę wyprowadzoną z równowagi "biega taka po mieście i pyta wszystkich "gdzie moja głowa, gdzie moja głowa?" Wszyscy się dziwią, ona się dziwi, szuka, szuka. i zrozumiała że zawsze miała głowę" (takie słowa to dopiero wyprowadzają z równowagi). a ja szukać szukać okularuff ❤️ [szukać szukać szukam]