Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhmnvcx

Proszę o szczerą odpowiedź szczgólnie mężczyzn.

Polecane posty

Gość jhmnvcx

Czy to jest normalne, mam na mysli czy wszyscy mężczyzni podchodza w taki sam sposob do tego? Czy to moze ja jestem temu winna i we mnie lezy problem, tylko nie mogę sobie zdac sprawy CO TO JEST. a wiec: dlaczego wszyscy mezczyzni ktorych poznam. (99,9%) tylko chcą mnie zabrac do hotelu? i dlaczeo na początku udają cos i tak manipulują myslac ze im sie uda? czy wszyscy sa tacy? dodam ze jestem atrakcyjna, ale nie wygladam jak kurwa.

Gość jhmnvcx
czy w takim razie nie mam szansy na zwiazek> nigdy?

Gość nie to z toba cos
nie tak ... Nie kazdy facet zaciaga kobiete na bzykanko do hotelu ;/

Gość może dajesz nieswiadomie
jakies sygnały :o

coż poradzić, znajdujesz tych nieodpowiednich, może szlajasz sie po dyskotekach półnaga, nie dziw się, że tak Cie traktują

Gość jhmnvcx
no wlasnie. wiem ze nie kazdy , ale mnie sie to pernamentnie zdarza: mam na mysli ze nie ide tam z nimi, tlyko propozycje itp. a co moze byc ze mna w takim razie nie tak, jesli w ogole prowokacyjnie sie nie zachowuje?

Gość nie to z toba cos
no ale skadmy to mamy wiedziec ? Prorokami jestesmy czy co ?

Gość jhmnvcx
naprawde nie chodze na dyskoteki polnaga, w ogole nie chodze na typowe dyskoteki jesli juz to do jakis klubow ale to i ze znajomymi. A ci faceci to nie - jacys przymitywi, to w 100% osoby ktore mi sie podobaja wyksztalcone inteligentne itp itd ja juz sama nie wiem jest jakas rada? to musi byc ewidentnie jakas moja wina tylko jaka

Gość jhmnvcx
nie wiem, moze ma ktos podobna sytuacje, albo zupelnie inna chodzilo mi o jakies porownanie , dieki za odpowiedzi

Gość Coś w oczach
musisz mieć takiego, w swoim spojrzeniu ;)

Gość jhmnvcx
heheheehe no chyba tak :) no nic, w takim razie nic nie moge zrobic

Gość okzert
zalezy jakimi facetami sie otaczasz . Byc moze prowokujesz zachowaniem

Gość gdswe
czy nosisz obcisłe spodnie ?

Gość green fairy
o tak, to pewnie kur**ki w oczętach :P oj przyciągasz takie typy, masz peszek ;)

Gość ja mam tak samo
faceci nie widzą we mnie kandydatki na dziewczyne ale na numerek a jestem normalną dziewczyną, atrakcyjną i tez nie szlajam sie po takich imprezach ale cóż też tego nie rozumiem coś musi być na pewno w moim zachowaniu co to powoduje...

Gość jhmnvcx
no wlasnie m a najgorzsze jesto to ze wlasni Ci mezczyzni wygladaja na porzadnych itp hehe moze mam kurwiki w oczach a zachowaniem zupelnie nie prowukuje

Gość jhmnvcx
no wlasnie, to sa faceci ktorzy najpierw opowiadaja jak oni to wiera w milosc jak ich zranila popredznia kobieta, ale dla nich milosc najwazniejsza i takie pierdolenie , po czym sie obrazaja jak nie wykazuje checi na hotel :D

Gość dffhdgh
Wykształcony i inteligentny nie oznacza gentelmena a zwykle tylko większą pewność siebie w stosunku do kobiet i na początku bardziej wyrafinowany podryw. Pewnie to żonaci lub zajęci faceci byli. Gdyby im naprawdę zależało to następnego dnia by zadzwonił i chciał się umówić/przeprosić nie próbując już tak od razu do hotelu. Dopiero na którymś tam spotkaniu zacząłby się dobierać.

Gość kldfghjksdf
Być może nic innego nie potrafisz zaoferować dlatego chodzi im tylko o seks.

a może w hotelu nadal chcą CI opowiadac o miłości o tym jak moglibyście ułożyć sobie życie, o pieknym domu pełnym dzieci wesoło biegającyh po zielonym ogrodzie, w którym roztacza sie piekny zapach kwiatów sadzonych przez was....

Gość dffhdgh
A sama jesteś wykształcona i inteligentna czy tylko ładna?

Gość gdswe
wydaje mi sie ze prowokujesz albo strojem , albo zachowaniem . Znam takie laski ktore chodza nawet w zimie z odsłonietym pepkiem

Gość jhmnvcx
dffhdgh -> zgadzam sie w 100% jakby im zalezalo inaczej by to rozgrywali nie bazujac na jakis glupich przemysleniach wymyslanych na poczekaniu. wiem ze fakt ze ktos jest wyksztalcony jeszcze nic nie znaczy, ale po rozmowie, itp mozna zobaczyc (mniej wiecej) jaki ten czlowiek jest. i nie sa to zawsze pewnie siebie faceci typu macho tak zdazali sie i zajeci ( cego nie zdawalam sobie sprawy) ja jestem jakas trefna :o ale na zdrowy rozum tak jak powiedzialas(es) ja bym dobierala sie (gdybym byla facetem) po jakims czasie wtedy zwiekszaja sie szanse na potencjalny seks, taki m isie wydaje

Gość jhmnvcx
nie chodze nigdy z odslonietym pepkiem, prawie w oole nie chodze na pbcasach/szpilkach, chode w dzinsach i w normalnych bluzkach, maluje sie nie jakos przesadnie, a ostatnie co mi mozna zarzucic to to ze prowukuje zachowaniem, bo owi faceci czesto mi mowia ze wysylam "sygnaly" jakbym nie byla zainteresowana...

Gość dffhdgh
Jeszcze jedno teksty o miłości i o byłej jak go skrzywdziła przy pierwszym spotkaniu to mówi się jakimś tam głupim gąskom albo pijanym , dla inteligentnej kobiety wtedy zapala się czerwone światło i jesteś skreślony. Uważają cię za naiwną.

Gość jhmnvcx
studiuje, Nie chce byc prozna ale musze przyznac ze jedyne co mi sie w zyciu poszczescilo to fakt ze jestem ladna. ale co mi z tego skoto nikt sie mna nie interesuje :D

Gość grappaaa
to pewnie feromony! :-) a zeby Cie pocieszyc, 2 dni temu zadzwonil do mnie gosc, z ktorym sie nie widzialam od 5 lat (a 5 lat temu ledwie go znalam - przyjaznil sie z jedna moja kumpela i tyle) i powiedzial, ze chcialby sie ze mna zobaczyc bo wlasnie przyjechal do mojego miasta (siedzi za granica) i zapytal czy poszlabym z nim do sauny..A jak mu grzecznie podziekowalam za tą propozycję to sie zdziwil. Porąbało goscia..

Gość jhmnvcx
dffhdgh -> no moe masz racje. ale to z tymi opowiesciamuii tez roznie bywa, chodzi o to ze naprawde zobacylabys faceta, pogadalybys troche i nie powiedziaabys ze to wlasnie taki typ. sorry za bledy i dziwna gramatyke ale jeszcze mnie z wczoraj trzyma

Gość jhmnvcx
grappa -> heheh no widzisz MNIE DZIWNE PROPOZYCJE SKLADAJA WSZYSCY jeszcze nikt nie zainteresowal sie mna powaznie