MalaMi89 0 Napisano Styczeń 1, 2008 mam kilka pytań... Skończyam jedno opakowanie Logestu i nie robiąc 7 dniowej przerwy rozpoczęłam drugie opakowanie ( żeby nie mieć krwawienia na sylwka ;) ) Ja zawsze biorę pierwszą tagbletkę w poniedziałki, i akurat wczoraj wzięłam pierwszą tabletke z drugiego tygodnia drugiego opakowania. Niestety, po prawie 4 godzinach wystąpiły u mnie małe sensacje. Nie wiem czy można to nazwać biegunką, po prostu :\"wyczysciło\" mnie raz, a porządnie. Dodam, że owszem wypiłam dużo alkoholu, ale nie wymiotowałam. Nad ranem kochałam się z moim chłopakiem, ale z dodatkowym zabezpieczeniem. Wiem, że to zagmatwane, ale mam kilka pytań: 1. Czy efekt antykoncepcyjny mam zachowany? 2. Czy jesli ta tabletka nie wchłonęła się do końca, to mój organizm odbiera to jako początek 7dniowej przerwy ( wzięłam tylko 7 tabletek z drugiego opakowania i kolejną wczoraj )? 3. Czy istnieje ryzyko ciąży ? 4. Co powinnam teraz robić ?? Dziekuje z góry za szybką odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie widze powodów do paniki Napisano Styczeń 1, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach